Termeni si Conditii

Tot conținutul furnizat pe acest blog este numai pentru scopuri informative. Proprietarul acestui blog nu face nici o declarație cu privire la exactitatea sau exhaustivitatea oricăror informații de pe acest site sau găsite prin urmărirea oricărui link de pe acest site.

Proprietarul nu va fi răspunzător pentru nicio eroare sau omitere a acestor informații și nici pentru disponibilitatea acestor informații.

Proprietarul nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pierderi, vătămări sau daune de pe ecran sau utilizarea acestor informații. Acești termeni și condiții de utilizare pot fi modificați în orice moment și fără notificare.

TOATE DREPTURILE REZERVATE

Nicio parte din acest raport nu poate fi reprodusă sau transmisă sub nicio formă, electronică sau mecanică, inclusiv prin copiere, înregistrare sau prin orice sistem informatic de stocare sau recuperare fără autorizarea expresă scrisă, datată și semnată.

DECLARAȚII ȘI / SAU INFORMAȚII JURIDICE:

Informațiile prezentate aici reprezintă punctul de vedere al autorului de la data publicării. Datorită ratei în care se schimbă condițiile, autorul își rezervă dreptul de a-și modifica și actualiza opinia în funcție de noile condiții.

Raportul are doar scop informativ. În timp ce toate încercările au fost făcute pentru a verifica informațiile furnizate în acest raport, nici autorul, nici partenerii săi nu își asumă responsabilitatea pentru erori, inexactități sau omisiuni. Orice încurcături ale persoanelor sau ale organizațiilor sunt neintenționate.

Dacă este necesară consiliere cu privire la aspecte legale sau conexe, ar trebui să se solicite serviciile unui profesionist complet calificat.

Acest raport nu este destinat utilizării ca sursă de consiliere juridică sau contabilă. Ar trebui să fii conștient de orice legi care guvernează tranzacțiile de afaceri sau alte practici de afaceri din țara și statul tău. Orice referire la orice persoană sau afacere, fie că este viu sau mort, este pur coincidență.