Sex sau bani: Ce te face mai fericit?

Dacă te gândești că avantajele unui cont bancar puternic ar putea contribui la apariția căldurii în dormitor, ești cel puțin parțial corect.
Banii nu ar putea cumpara dragoste, dar poate permite o viata sexuala deplina.

Aproximativ 70% dintre multimilionarii – cu o valoare medie netă de 90 milioane dolari – spun că se bucură de un sex mai bun și mai aventuros, potrivit unui sondaj realizat în 2007 de către Print & Associates Inc., o firmă de cercetare de marketing specializată în bogăția privată globală.
„În total 63% dintre bărbații bogați au spus că bogăția le-a oferit un „sex mai bun”, pe care au definit-o ca având sex mai frecvent cu mai mulți parteneri, care se compară cu 88% dintre femeile care au spus că mai mulți bani le-au dat sex mai bun, sex de calitate superioară”, scrie Robert Frank într-un articol pentru raportul despre bogăție, intitulat „Libidoul bogat”.

Are sens când te gândești la asta: banii ușurează o mare parte din viața pe care o au cei mai mulți dintre noi care trebuie să ne descurcăm, ajutându-i pe acești 1% să se relaxeze și să se distreze.
Securitatea bogăției extreme poate oferi un sentiment de stabilitate pe care mulți oameni, în special milionarii de sex feminin, o găsesc împuternicita. Și jucăriile scumpe, cum ar fi jeturile private și călătoriile către locații exotice, cu siguranță nu-i deranjeaza.
Agățarea de cei bogați poate chiar să îmbunătățească calitatea sexului, cel puțin pentru femei. Într-un studiu din 2009 (PDF), cercetătorii de la Universitatea Newcastle au constatat că veniturile partenerilor de sex masculin au crescut, la fel și frecvența orgasmelor femeilor.

Diferențele politice și dormitorul
Ar putea banii să acționeze ca un afrodisiac? Poate. Sau, după cum sugerează autorii studiului, orgasmele inspirat de bogăție sunt rezultatul evoluției, ajutând femeile să facă diferența între bărbați pentru a găsi pe cei care au cel mai bun potențial de furnizat.
Cu toate acestea, un partener care poate oferi mai multe resurse și mai multe orgasme nu poate fi neapărat cel mai bun pariu pe termen lung, deoarece bogăția schimbă oamenii, și nu întotdeauna spre bine.
Potrivit psihologului social Justin Lehmiller, „oamenii bogați se angajează într-un comportament mai necinstit și mai puțin etic, iar aceste trăsături îi pot urmări în dormitor. De fapt, cercetarea a constatat că puterea și bogăția sunt legate de o probabilitate mai mare de infidelitate”.

Dar, din fericire pentru toți cei 99%, sexul în sine ar putea conferi mai multă fericire decât ar fi putut face vreodată banii.
Într-un studiu, cercetătorii de la Dartmouth College și de la Universitatea din Warwick, Anglia, au măsurat nivelurile de fericire la 16.000 de bărbați și femei. Ei au descoperit că cu cât aveau mai mult sex, cu atât mai fericiți au fost, indiferent de vârsta lor sau dacă erau bărbați sau femei.
Și în timp ce banii au fost găsiți pentru a cumpăra mai mulți parteneri sexuali, aceasta nu înseamnă că a cumpărat neapărat mai multe sex. De fapt, bărbații care plătesc pentru sex au fost considerabil mai puțin fericiți decât cei care nu au făcut-o, ceea ce are sens.

Potrivit lui Lehmiller, „Poți să cumperi tot sexul pe care-l vrei, dar la sfârșitul zilei, majoritatea dintre noi dorim și avem nevoie de mai mult de câteva momente de contact fizic. Cumpărarea de sex nu satisface nevoile noastre psihologice de intimitate și conexiunea emoțională.”

Cercetătorii au descoperit că sexul este atât de strâns legat de fericirea pe care au estimat-o că relațiile sexuale crescând de la o dată pe lună la o dată pe săptămână ar avea aceleași efecte de stimulare a dispoziției, cum ar fi adăugarea unui venit de 50.000 de dolari pe an.

Sexul poate contribui la fericirea dvs. – și la contul dvs. bancar real – și în alte moduri. Potrivit cercetărilor efectuate de antropologul biologic Dr. Helen Fisher, persoanele care au parte de mai mult sex, au un potențial mai bun la locul de muncă.

Sexul declanșează eliberarea diferitelor substanțe chimice din creier, cum ar fi dopamina, vasopresina și oxitocina, care sunt asociate cu creativitatea, rezolvarea problemelor, cooperarea și încrederea. Este rațional, spune Fisher, că sexul obișnuit ar putea îmbunătăți performanța în sala de consiliu, precum și în dormitor.One study found that money bought more sexual partners, but it didn't necessarily buy more sex.

Deci, cum puteți culege aceste recompense? Investește în relația dvs., oferindu-i același timp și atenție pe care a-ți da-o portofoliului dvs. de pensii. Faceți-vă timp pentru nopțile de întâlnire. Asigurați-vă că numărul de interacțiuni pozitive cu partenerul dvs. depășește numărul celor negative.
Practicați îmbrățișările de 30 de secunde pentru a obține acele substanțe chimice care se simt foarte bine. Împărtășiți o caldă îmbrățișare – și poate o fantezie sau două.

Amintiți-vă, este posibil să nu dețineți șapte case și un avion privat, dar atunci când vă concentrți cu drag asupra relației dvs., vă puteți simți la fel de bogat.

Deci ce te face mai fericit: sexul sau banii?

Creaza-ti o mica afacere online, ca doar nu strica sa-ti dublezi salariul.
Mai multe informații, detalii si trucuri, citeste facând click pe meniul de sus al acestui site la”Crează-ți prima afacere online”, „Motivații și tactici”, „Începători – lecții video”
.

Sursa de inspirație: CNN

Cum poti sa obti o oportunitate de afacere online?

Dacă dorești, poți începe singur afacerea sau prin asocierea cu unul sau doi prieteni. Investiti in mod egal. De exemplu, daca v-ati asociat 3 prieteni, puteti sa faceti doar o achizitie pentru un curs, nu 3. Astfel, puteti sa invatati toti 3 de la acelasi curs.
Creați unul sau mai multe site-uri, încărcați-le cu zeci sau sute de produse cumpărate la costuri foarte mici si gata create, pe care le veți primi după înregistrare. Produsele le puteti solicita treptat lunar. Creați-vă gratuit contul de membru si în scurt timp, veți avea propria afacere. Apoi, prin contul creat, fiecare va primi multe informatii, sfaturi si trucuri pentru a progresa afacerea si cum sa obtineti mai multi bani.
Cheltuielile si banii obținuți din vânzarea de produse, îi puteți împărți proporțional cu munca depusă de fiecare dintre voi (management site, trafic, crearea listei de abonați, publicitate prin site-uri de socializare, etc.).

O alta oportunitate ar fi ca tu poti sa aplici metoda de afiliere. Adica, tu poti sa vinzi produse create de altii, utilizand programul de afiliere al acestora. Astfel tu vei obtine un comision din vanzare, proportional cu valoarea produsului. Prin urmare, tu nu cumperi nimic, totul este gratuit. Deci, daca tu doresti sa te asociezi cu doi sau trei prieteni, atunci fa-le cunoscut acesta si spune-le sa se inscrie la acest site.
Mai multe, iti voi detalia dupa inscriere.

De asemenea, poți vizita mai multe oportunități afișate în partea dreaptă a acestei pagini la „Obtine Gratuit Oportunitati Pentru Tine”. Acestea sunt alte surse de a face bani rapid și foarte ușor.

Cu curaj, ambiție si mai ales multa răbdare, puteți începe chiar acum pentru a obtine succesul online.

Daca iti place aceasta pagina, atunci te rog fa-o cunoscut prietenilor tai de pe site-urile sociale, accesand butoanele de mai jos.
Multumesc foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!