Fata cu ochii rosii!

Fata cu ochii rosii, poate fi oricine si i se poate intampla oricui care stă la calculator 10 – 15 ore pe zi si caută cu disperare The 7 Strengths and Habits That Successful People Possessinformatii relevante cu privire la pasiunea sa, sau doreste sa construiască o afacere cu dorinta de a castiga bani.

Unii caută de multe luni sau ani, acumulând oboseală, ochi rosii, dureri de spate, cu alte cuvinte își distrug sănătatea si totusi nu reusesc mare lucru sau chiar nimic. Dar insistă. Ei stau multe ore zilnic la calculator în speranța că vor găsi ceva miraculos. Miracolul ar fi dacă ei ar putea scurta foarte mult acest timp, fiind coordonati de către cineva care stie ce trebuie făcut, care a trecut prin toate procedurile si care a obtinut rezultate cu mult succes. Altii, care sunt mai comozi (chiar lenesi) renunță, dar nu renunță și pierd timpul la jocuri sau site-uri sociale, în loc să facă ceva mai prețios.

Cum poti sa-ti faci o afacere, ce poti sa vinzi, ce instrumente te vor ajuta, ce tactici sa folosesti, de ce anume sa te feresti de pe internet?

Ceva miraculos pentru a castiga bani pe internet nu exista si nici un buton magic pe care tu sa apesi si sa catigi bani. Deci te rog, nu pierde vremea. Eu stiu deoarece si eu am trecut prin aceasta si acum eu regret ca am pierdut timp pretios. Doi ani mi-a trebuit ca sa inteleg acesta. Este adevarat, pe internet sunt si multi oameni dubiosi, iti promit ca tu vei castiga multi bani. Tentatia este mare, iar dupa ce cumperi ceva de la ei, ei dispar. Am patit-o si eu. Cu toate acestea eu nu m-am descurajat. Stiam ca pana la urma voi reusi. (La sfârsitul articolului, sfaturi despre cum sa eviti oamenii necinstiti sau mai bine spus țepari de pe internet.)

Eu am cautat pe internet foarte multe informatii, am invatat multe, dar eu nu stiam ce sa fac cu aceste informatii. Eu nu stiam când si unde să le aplic. Deci rezultatul a fost zero.

Pâna când am găsit o persoana cinstită, un expert si care m-a invățat foarte multe despre cum să actionez si cum să aplic pentru a obtine rezultatele dorite. Aici eu am găsit de toate, nu a mai trebuit să caut în alte parte, deoarece aici ai tot ceea ce trebuie să învețe oricine dorește să-și creeze o afacere online. Acesta persoană a devenit mentorul meu. Este englez și dacă și tu dorești să-ți creezi o astfel de afacere, poți să ne cunoști, atît pe mine cât și pe el, doar trebuie să te înscri pe acest site. Cursurile pentru începatori sunt foarte ieftine, culmea, mai ieftine decât pe site-urile românești. De asemenea, eu am urmat câteva cursuri foarte bune pe site-uri românești. Adevarați experți și aceștia.

Eu am urmat sfaturile lui si cursurile lui si in 5 – 6 luni eu am avut primele rezultate. Într-adevăr acestea erau mici la început, dar cu fiecare lună progresul meu era din ce în ce mai mare, facându-mă să doresc să învăț cât mai mult. Am invăța foarte multe de la el. M-am bucurat foarte mult si pentru aceasta eu îi sunt recunoscător.

Eu am urmat exemplul lui si dacă eu am reusit, cu siguranță si tu vei reusi. Acum si eu vreu să ajut pe altii pentru a nu trece prin ceea ce am trecut eu. Rezultatele lor pozitive mă bucura foarte mult, mai mult decat banii obținuți. Acest sentiment este la fel ca al unui profesor bun de la școală, care este dedicat carierei sale si care se bucura foarte mult când rezultatele muncii lui cu elevii săi sunt excelente. Aceasta îl bucură mai mult decât salarul obținut.

Prin intermediul internetului s-au lansat foarte multe posibilitati de afaceri. Oferte de sevicii precum: avocati, medici, profesori, transporturi, constructii, electricieni, instalatori de instalatii termice, apa si gaze, dresori de câini, frizerie, coafura, arta, casa si gradina, ghiduri pentru diverse indeletniciri, si multe altele. Vanzari de produse fizice sau digitale.

Daca tu  doresti sa câștigi bani prin internet si esti bun la ceva sau tu ai un produs de vanzare, tu trebuie sa-ti faci o pagina de website sau un blog, prin care tu sa faci cunoscut oamenilor ceea ce tu oferi. Prin acest website sau blog, tu poti sa obti bani de la oamenii care doresc sa obtina ceea ce tu oferi.

Așa cum spuneam, tu poti sa oferi servicii sau produse proprii sau daca tu nu ai ce sa vinzi, tu poti sa vinzi produse create de altii. Adica tu te asociezi cu un vanzator al unui produs creat de el prin programul lui de afiliere. Acest program este oferit de vânzător. Prin aceasta vânzătorul face cunoscut tuturor ca el doreste sa vândă produsul lui si prin intermediul altora, oferind pentru fiecare vanzare un comision. Astfel tu vei deveni afiliat.

Prin acest sistem tu poti să începi să câștigi bani cel mai repede.

Prin programul de afiliere tu iti creezi linkul de afiliat si în câteva minute tu ai un produs si poti sa-l vinzi. Tu poti sa-l vinzi direct în online sau tu poti sa-ti postezi mai multe produse de afiliat pe site-ul tau. Astfel, prin site-ul tau tu poti sa vinzi mai multe produse. Ca sa vinzi fiecare produs separat, tu muncesti mai mult pentru obtinerea de trafic, decât dacă tu vinzi toate produsele prin site-ul tau.

Cum obti tu banii din ofertele tale?

Este un sistem foarte simplu. Prin PayPal. PayPal este o platforma care isi ofera serviciile de plata. Prin PayPal tu poti sa cumperi produse din online, dar si sa obti bani de la vanzarile tale. Pentru aceasta tu trebuie sa-ti faci un cont la ei. Este gratuit si nu vei plati taxe lunare. Acolo pentru început alege cea mai mica varianta, mai târziu, cand tu vei obtine sume mari de bani tu poti sa alegi varianta business. La contul tau tu trebuie sa atasezi cel putin un card (card de debit sau credit) obtinut de la banca ta. Daca tu vrei sa cumperi ceva online, tu poti cumpara chiar daca in contul tau PayPal nu ai bani. Banii vor fi luati direct de pe card, bineinteles când tu esti logat la contul tau si faci click pe butonul „plateste acum”. Cand tu cumperi prin PayPal tu nu vei plati nici o taxa. Tu vei plati o mica taxa doar cand trensferi bani din contul tau PayPal in contul tau bancar (pe card). Citeste acolo termeni si conditiile PayPal. Tu acolo poti sa si refuzi o plata si banii iti vor fi inapoiati. Securitatea lor este foarte buna. Eu am cont la ei de multi ani si nu am avut niciodata probleme. Am cumpărat cursuri, iar acum vând cursuri, softuri și cărți (toate sunt produse digitale). Asta este puterea internetului. Când cineva cumpără un produs digital, face click pe trimite banii și în secunda următoare el primește produsul, iar eu banii. Și asta la orice oră din zi sau noapte, și din aproape orice țară de pe glob.

Daca tu vinzi un produs creat de tine si tu ai facut o pagina de lansare a acestuia pe site-ul tău, tu trebuie sa instalezi un buton de plata. Butonul de plata tu îl poti obtine de la PayPal. Când cineva cumpară de pe site-ul tau, el face click pe buton si va fi transferat in contul lui de PayPal pentru a finaliza plata. Prin acel buton de pe site-ul tău tu vei obtine bani în contul tău PayPal.

Cum gasesti tu produse afiliate?

Foarte multi producatori de produse si-au creat un program de afiliere. Ei își vând produsele direct în online, dar si prin diferite site-uri care fac acest serviciu. Aceste site-uri sunt foarte multe, dar cele mai mari si mai importante care au zeci si sute de mii de produse sunt: eBuy, Amazon – vând produse fizice si digitale, ClickBank, JVZoo – vând produse digitale.

Dintre acestea cele mai bine cotate sunt ClickBank si JVZoo deoarece vânzătorii ofera comisioanele cele mai mari, de la 40% pana la 80% si chiar 100% la unele produse. De exemplu, eu am la aproape toate produsele atasate programe de afiliere si ofer un comision de până la 100%. Pentru acestea merita sa muncesti pentru a face promovare si sa obti trafic. Deci fă-ți un cont gratuit la ClickBank si JVZoo. Citeste termenii si conditiile lor.

Cum faci promovarea produselor?

Cel mai simplu ca tu sa vinzi toate produsele proprii sau afiliate, tu trebuie sa faci pagini de lansare a acestora pe site-ul tau. Astfel, tu vei munci mai putin pentru obtinerea de trafic. Traficul este obtinerea a cât mai multor vizitatori la site-ul tau si acestia daca sunt interesati de ofertele tale, vor deveni clientii tai.

Sunt multe posibilitati de a obtine trafic. Cele mai mult folosite sunt: înscrierea site-ului în directoare, publicitate gratuită sau platită pe site-urile de socializare sau publicitate platita prin Google Adwords sau prin crearea unui video pe Youtube. Publicitatea cu plata nu este chiar asa de simpla, daca tu nu ști sau nu ai învățat cum sa o faci, altfel tu vei plati mai mult dacât ar fi nevoie si tu vei obtine bani mai putin decat ai cheltuit.

Munca ta pentru a obtine trafic trebuie să fie aproape zilnic. Cel putin până când site-ul tău va deveni cunoscut si tu vei avea sute sau mii de abonati. Apoi site-ul va vinde singur, daca tu folosesti SEO, cuvinte cheie la articolele tale. Sau trimiți câteva email-uri abonaților tăi și vei face vânzări, depinde de numarul de abonați pe care îi ai.

Pentru a obtine cât mai mulți abonati, tu trebuie să faci publicitate site-ului tău. Ca să obți cât mai multe vânzări, tu trebuie sa-ti creezi pâlnii de vânzare care sunt concepute astfel pentru a genera vânzări de oferte unice, cu valori mai mari. Vei vinde acestora, dar și pentru a construi o relație cu vechii abonați, dar și cu cei noi și apoi să încurajezi abonații să devină afiliați, oferindu-le comisioane instantanee 100% pe toate ofertele. Tot prin acest site tu vei afla diferite sisteme perfecte pentru mărirea numărului de abonati la lista ta, astfel încât să le poți vinde oferte relevante în viitor. Ce sunt pâlniile de vânzare si cum se concep, abonează-te la acest site, dacă nu ai făcut-o inca, prin formularul de înscriere din dreapta sus a acestei pagini.

Nu am vorbit despre locul unde tu depozitezi abonatii tai. Inainte de a proceda la campania de creare a listei de abonați (nume si adrese de e-mail), asa cum am mentionat mai sus, tu trebuie sa ai un autoresponder. Ce este un autoresponder? Acesta este un soft pentru a-ti usura posibilitatea de comunicare cu abonatii tai. In acest autoresponder colectezi lista ta de abonati. Prin acesta tu timiti email-uri întrgii liste. In autoresponder tu poti sa scri intr-o singura zi mai multe email-uri si fiecare email îl vei programa sa fie trimis la toata lista de abonati în ziua si la ora dorită de tine. Tu nu trebuie sa stai la calculator, autoresponderul va face munca ta automat.

Aceasta e minunat, de mare ajutor. Dacă tu ai sute sau mii de abonati, autoresponderul va trimite tuturor exact în ziua si ora stabilită de tine acel email.

Pe internet tu poti sa gasesti zeci de autorespondere. Gratuite sau cu plată. Dacă tu esti începator, eu îți recomand să te abonezi la unul gratuit. Desi cele gratuite nu sunt atât de performante, dar tu pentru început poți să-ți faci treaba cu el. De exemplu Mailchimp sau scrie in browser „free autoresponer” si vei obtine o lista si de acolo alege unul. Dupa ce vei avea cel putin 100 de abonati, tu poti sa treci la un autoresponder cu plată, pentru a avea performanțe mai bune. Cele mai bune de pe internet, testate de mine, sunt Aweber si GetResponse. Dintre acestea eu folosesc Aweber.

Prin autorespoder, tu iti creezi un formular de colectare a abonatilor. Acest formular tu îl postezi pe site-ul tău. Dacă un vizitator al site-ului tau doreste sa se aboneze, numele si adresa lui de e-mail va fi colectată prin acel formular direct în autoresponder. Asa cum am facut si eu (vezi formularul din dreapta sus al paginii). Repet, tu trebuie sa ai un autoresponder înainte de a face publicitate site-ului tău, cu formularul de inscriere instalat pe site, altfel tu nu vei avea posibilitatea de a înscrie abonați.

Cum sa te feresti de oameni neseriosi si necinstiti din online?

Cei din această categorie, își crează o lista de email-uri pe căi necinstite. Apoi, ei trimit email-uri si promit câștiguri mari de bani prin folosirea diferitelor tipuri de șmecherii. Daca ei pot sa pacaleasca pe cineva, cu alte cuvinte sa le tragă o țeapă, le iau banii si apoi dispar. Dar fii in garda, ei pot reveni cu un alt nume si o alta adresa de e-mail.

Tu trebuie sa sti ca:

– tu nu te-ai inscris la lista lor;

– daca email-ul lor este în spam, tu nu deschide acel e-mail sau dacă tu ai deschis, nu fă click pe nici un link de acolo;

– în spam tu poti primi si email-uri valide, doar dacă tu nu ai înscris acea persoană sau adresa de email în agenda ta din contul tau de email. Aceste erori le poate face provaiderul tău de email;

– email-urile lor conțin multe greșeli gramaticale;

– email-urile lor nu au o coerenta, exprimări greoaie;

– ei nu au o pagina de prezentare a produsului si dacă au, aceasta este foarte sofisticată, viu colorată, arificii si steluțe;

– site-ul lor nu are instalat un formular de contact;

– ei nu prezintă o garanție a produsului lor;

– daca tu te-ai abonat la ei, aceștia nu au buton de dezabonare în subsolul email-ului si chiar daca îl au, acesta nu funcționează. Înainte de a te abona verifică acestea;

– poate tu te-ai abonat corect la acea lista, dar tu ai uitat si nu mai sti cine este, aceasta se poate întâmpla în cazul în care ori email-urile au fost rare sau tu nu ai deschis de mult timp nici un email. De aceea este bine ca atunci când tu te-ai abonat, să deschizi și să citești toate email-urile. Tu poti să citesti email-urile în câteva secunde. Poate nu toate email-urile sunt intersante, dar poate chiar unul interesant pentru tine îți scapă si tu pierzi ceva de valoare pentru care te-ai abonat acolo. Dacă tu ai uitat pentru ce te-ai inscris pe acel site, mai bine dezabonează-te si poate te reînscri alta dată, dacă îți mai amintesti unde;

– nu te abona la un site care iti cere multe date. Numele si adresa de email este suficient. Fereste-te de cei care iti cer adresa de acasa, datele de pe card, date despre familia ta, etc. Asemenea, ar trebui tu sa faci si pe facebook.

Ce poți să faci tu pentru evolutia ta?

Tot ce eu ți-am prezentat mai sus, sunt pașii corecți pe care tu ar trebui sa-i urmezi. Acum de tine depinde ce vrei tu sa faci.

Daca tu vrei sa mergi mai departe, aboneaza-te prin formularul din dreapta sus, daca tu nu ai facut-o înca. Dacă tu esti abonat si nu doresti sa înveți și să aplici nimic, tu te poti dezabona oricand doresti, chiar in partea de jos a email-ului primit („unsubscribe”).

Sau tu poti să sari peste tot acest proces de învățare si poți să pui mâna pe site-uri cu produse gata făcute. Dar costurile pentru acestea sunt puțin mai mari decât cursurile pentru a învăța cum sa-ti faci singur un site, cum sa-l incarci cu articole, produse, imagini, video-uri, butoane de plata, si multe altele. Eu cred ca tu sti cum arata un site profesionist. Tu poti sa ai un site pentru a vinde cursuri online, sau tu poti ai un site pentru vanzarea de produse digitale, carti, ca acestea. Sau tu poti sa ai propriul tau magazin cu produse digitale, ca acesta de exemplu.

Tu poti sa ai orice doresti din toate acestea, cu numele tău înscris pe aceste produse.

Tu nu trebuie sa le achizitionezi pe toate odată, dar o dată pe lună sau la două luni tu poti sa ai produsele tale. Toate vor fi încărcate pe site-ul tău. Tu nu trebuie sa faci nimic. Pardon, totuși tu trebuie să faci ceva foarte simplu, trebuie ca tu să ai propriul tău site, chiar gol, fără nimic pe el. Pentru aceasta tu ai nevoie de un domeniu, o găzduire si să încarci platforma WordPress. Altfel site-ul nu va fi încărcat pe internet. Costurile pentru a obtine un domeniu si gazduire sunt rezonabile. Sunt foarte multi ofertanti pentru aceasta, dar cele mai folositite sunt HostGator si GoDaddy. Dintre acestea cel mai convenabil ca pret este HostGator, pentru domeniu si gazduire (domeniu si certificat SSL gratuit primul an). Pentru Romania sunt Romarg si MxHost., (pentru un site in romana terminatia este .ro). Tu trebuie sa ai un asfel de site sau poate tu ai unul, dar în limba engleză și cu terminatia domeniului .com, si sa fie un site prin care tu vinzi ceva (asta pentru piata internationala).

Nu se poate utiliza site-uri gratuite precum Blogger sau WordPress. De ce? Deoarece acestea nu au programul FTP, și fără acest program nu se pot încărca fișierele. Site-urile cu domeniu si găzduire au FTP. Toate datele site-ului (domeniu, gazduire, FTP, cPanel, nume de utilizator și parolele de acces), tu le vei primi prin email de la provaiderul la care ai aderat. Ulterior, după ce tu ai facut comanda pentru obtinerea produselor digitale, tu vei primi un email cu pasii pe care sa-i urmezi, printre care ti se va solicita datele site-ului tău. Tu transmiti aceste date echipei care va lucra pentru tine si in 4 – 5 zile tu vei avea mai multe produse digitale gata făcute pentru tine si toate vor fi încărcate pe site-ul tău principal. După care, tu trebuie sa faci publicitate site-ului tau pentru a obtine trafic (vizitatori) si sa obti abonati, asa cum am mentionat mai sus. Astfel, tu vei putea vinde produsele tale. Nu te speria, dacă tu nu ai mai facut asa ceva, ti se pare complicat, dar nu e asa. De aceea eu ti-am oferit cursul pentru incepatori unde tu vei putea vedea cum se face – totul explicat video.

De asemenea, ulterior, tu vei primi sfaturi cu diferite tactici pentru vanzari, precum si doua site-uri de afiliat în fiecare lună, toate gratuit. Dacă tu nu ști ceva, tu vei putea cere ajutorul prin adresa de email pentru suport si echipa te va îndruma ori de câte ori ai nevoie.

Recomandarea mea este ca tu să-ți faci o noua adresa de email pe Gmail. Această nouă adresă va fi numai pentru afacerea ta. Salvează toate email-urile importante despre afacerea ta, deoarece tu vei avea nevoie de toate datele importante în viitor.

Pentru final, suplimentar, daca tu doresti, tu poti sa devi afiliat la toate produsele mele. Eu am sute de produse digitale, foarte cautate pe internet. Acolo tu ai toate îndrumarile necesare. Pune mâna pe aceste produse, creaza-ti linkul de afiliat si vinde-le.

Daca tu doresti sa ramai la stadiul doar de afiliat si nu doresti sa inveti nimic, atunci tu nu trbuie sa-ti mai faci niciun site. Atunci iei pur si simplu link-ul de afiliat al produsului si il promovezi pentru vanzare si faci bani.

Atentie – nu uita sa-ti faci cont personal la PayPal, altfel nu-ti poti crea linkul de afiliat. Comisionul este 100% din valoarea fiecarei vânzări. Totul gratuit. Da, tu ai înteles bine, costul produselor este zero, ca afiliat. Promoveaza-le, adica obtine trafic la pagina de vânzare a produselor si vinde oricâte exemplare doresti. Banii obtinuti din vânzări sunt în totalitate ai tăi. Urmează indicațiile de acolo.

Nota de atentionare: toate prezentarile pe care eu ti le voi trimite sunt in limba engleza. De ce? Eu activez pe piata intenatională unde cererea pentru astfel de produse este foarte mare. Eu am sute de abonati de pe toate continentele si listele (pentru ca am mai multe liste), sunt mereu în creștere. Eu fac comunicări la 2 -3 zile pentru toate listele. Dacă nu sti bine engleza nu trebuie să-ți fie frică, tu poti să lucrezi cu cineva care cunoaste engleza (prieten, cineva din familie) sau poti folosi foarte ușor Google Translate, unde poti copia texte întregi, facând copy si paste, iar în secunda următoare tu ai totul tradus. Dar atenție, traducerea este mecanică, uneori acordurile gramaticale nu sunt respectate. De exemplu, o fraza cu un text de afirmatie poate uneori sa fie tradus ca o negatie si invers. De aceea tu trebuie să ști putină engleză.

O altă tactică, eu îți recomand să lucrezi cu brwserul Google Chrome. Instaleaza-l pe calculatorul tau daca nu-l ai. Aici poti sa faci click dreapta pe mouse la majoritatea paginilor de site afisate si alegi obtiunea ‘tradu în română’, în clipa următoare întreaga pagină va fi tradusă. Evită sa dai click pe link-uri traduse, ci doar originale, (readu la textul original) altfel uneori apar erori.

Daca tu vrei sa activezi pe piata românească, tu poti să traduci în română orice produs achizitionat de tine (in principal cărți), dar nu ca afiliat, si să-l vinzi aici, în România. Prin cumpararea unei carti tu vei obtine si licenta de vanzare.

Despre tot ce eu am prezentat în acest articol, sunt generalitati. Într-o singură pagină, eu nu pot prezenta multe subiecte în amănunt. Despre toate acestea s-au scris sute poate mii de cărți.

Dar despre o multime de subiecte, noi vom vorbi în interior. De asmenea, tu vei primi foarte multe indrumari si informatii gratuite. Deci, dacă esti dispus, abonează-te la acest site, prin formularul din dreapta sus al acestei pagini sau du-te la acesta pagina.

Mai multe detalii, informații si trucuri, citeste facând click pe meniul de sus al acestui site la „Crează-ți prima afacere online”, „Motivații și tactici”, „Începători – lecții video”.

De asemenea, poți vizita mai multe oportunități afișate în partea dreaptă a acestei pagini la „Obtine Gratuit Oportunitati Pentru Tine”. Acestea sunt alte surse de a face bani rapid și foarte ușor.

Cu ambiție, tenacitate si răbdare, tu vei avea succes. Totul depinde de ce vrei tu să faci, de munca ta. Acum tu ai totul la dispozitie. Urmareste acest site, deoarece voi mai adauga articole care poate te vor interesa.

Daca iti place aceasta pagina, atunci te rog fa-o cunoscuta prietenilor tai de pe site-urile sociale, accesand butoanele de mai jos.

Iti mulțumesc pentru lectură și vino cu noi. Înscrie-te, studiaza, urmăreste videoclipurile și aplica.

Succesul tău este acum asigurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!