Cum sa obti venituri lunare recurente uriase pe viata?

In era internetului, multi oameni au aflat ca se poate face bani stand acasa in fata calculatorului si creandu-si o afacere online. Prin aceasta metoda, ei pot obtine venituri lunare recurente oferind diferte servicii sau produse. Woman on a laptop working on her SFI business.

Aceste servicii sau produse oferite sunt din diferite domenii ajutand oamenii sa obtina informatii si ghiduri pentru a le usura viata.

Dar ce sunt veniturile recurente?
Multi oameni cunosc acest termen, dar sunt unii care nu stiu ce inseamna aceasta.
Veniturile curente lunare sunt bani obtinuti din vanzarea unui serviciu sau produs creat de cel care le ofera pentru cei care le cauat si le doresc.

Pentru a exemplifica, inchipuie-ti ca tu ai construit un apartament sau o casa si oferi aceasta spre inchiriere.
Sau daca tu ai creat o companie de transport si oferi spre inchiriere masini.
Banii obtinuti prin inchiriere sunt venituri lunare recurente.

Sunt multe exemple pentru o face bani pe internet. Avocati care isi ofera serviciile lor, de asemenea medici, scriitori care isi vand cartile lor, profesori care ofera lectii, creatori de moda, marketeri care ofera lectii, cursuri text si video pentru crearea unei afaceri online, si multe altele.

Dar sa revenim la primul exemplu sau la al doilea. Pana sa obtii venituri recurente lunare, tu trebuie sa investesti foarte multi bani pentru a construi o casa sau sa cumperi multe masini.
De asemenea pentru celelalte exemple, tu trebuie sa investesti bani si mult timp pentru a deveni un expert si pentru a-ti oferi serviciile sau produsele.

Care este cea mai simpla si usoara metoda pentru a obtine venituri lunare recurente uriase pe viata?

Cea mai usoara metoda de pe internet pentru a obtine venituri lunare recurente pe viata este metoda MLM (Marketing pe Mai Multe Niveluri sau Multi Level Marketing).
Multi au auzit de aceasta metoda si multi s-au alaturat acesteia. Dar sunt si altii, care nu stiu de ce ei nici nu incearca si sunt sceptici, speriati sau inspaimantati si se tem de aceasta metoda simpla de a face bani. Probabil le este frica sa nu fie inselati sau ca cineva le va fura banii  din  cont.

Marketingul pe mai multe niveluri, marketingul în rețea și ceea ce am numit adesea „scheme piramidale” au dat afacerilor de acasă o reputație proastă.
Marketingul pe mai multe niveluri și în rețea este un concept care se întâmplă în aproape fiecare industrie și organizație socială existentă.
Nu sistemul este greșit. Oamenii care au folosit acest instrument de afaceri perfect, l-au folosi într-un mod prost.
Este ca și cum ai spune că mașinile sunt o „înșelătorie” pentru că oamenii le folosesc pentru a transporta și ascunde droguri pe măsură ce trec granița. Asta face ca mașinile sa fie dăunătoare? Desigur că nu.
Nu este nimic în neregulă cu marketingul pe mai multe niveluri și marketingul în rețea. Este foarte puternic și oferă unei echipe de oameni capacitatea de a câștiga mai mulți bani într-o perioadă mai scurtă, în timp ce se bucură de mai multă libertate de a-și controla viitorul financiar.

Curios este faptul ca multi nu-si dau seama cat de usor este sistemul MLM si de faptul ca nimeni nu va pierde nimic.
In schimb, multi se inscriu pe site-urile de jocuri de noroc, site-uri de tranzactii, loto, cazino si altele de acest tip, in speranta ca vor castiga multi bani peste noapte. Da, este posibil sa castige bani, dar doar pentru cativa jucatori, in schimb majoritatea vor pierde.
Desi multi sunt constienti de aceste riscuri majore, unii patimasi joaca luni sau ani, nu castiga nimic si pierd multi bani. Daca la un moment dat ei obtin mici castiguri, ei devin si mai insistenti si ei pierd si mai multi bani.
Daca ei ar alege sa se alature la sistemul MLM, ei vor castiga bani. Nu vor castiga bani peste noapte, dar vor castiga cu siguranta. Câștigurile vor crește lună de lună, an de an.
Toate acestea pot fi realizate doar cu răbdare, ambiție și perseverență.

Si totusi cum de functioneaza foarte bine pentru cei care s-au alaturat acestui sistem MLM si cum toti membrii fac bani?

Care sunt beneficiile oferite de MLM?

– nu trebuie sa inveti nimic;
– nu trebuie sa construiesti un site;
– nu trebuie sa investesti nimic pentru unele sau doar o mica taxa pentru altele;
– site-ul este gata creat si obtinut cu un singur click (cu ID-ul tau);
– platforma MLM ofera suport pentru promovare;
– platforma MLM ajuta la construirea echipei;
– platforma MLM ofera bonusuri pentru a castiga mai multi bani;
– oamenii din echipa se ajuta intre ei;
– veniturile lunare recurente cresc luna dupa luna, an dupa an.

Pe internet sunt multe platforme MLM oferite, dar cea mai simpla si cea mai de succes este GDI (Global Domain International).
GDI functioneaza de peste 20 de ani (din 1999). GDI ajuta peste un milion de oameni din toata lumea sa obtina venituri lunare recurente mereu in crestere luna dupa luna. Dupa un an sau doi, unii oameni care au reusit sa aduca multi membrii in echipa lor, castiga venituri lunare recurente mereu in crestere luna dupa luna, chiar daca ei nu mai fac nimic. De ce? Deoarece oamenii din echipa lor vor sa castige mai mult si ei lucreaza cotinuu.

Pentru a utiliza GDI nu exista concurenta. Fiecare membru lucreza pentru el insusi si echipa lui.
Care este munca fiecarui membru? Crearea de trafic (vizitatori) la site-urile lor obtinute de la GDI, asta este toata munca.

Vrei sa vezi care sunt bonusurile oferite de GDI pentru a castiga mai multi bani? Vezi mai jos un videoclip cu cateva explicatii pentru a colecta plati de $25, $100, si $250 pe saptamana.

Vezi mai jos un video despre obtinerea de membrii si cati bani se poate face pe saptamana.

Incepe sa castigi bani astazi!

Daca tu doresti sa te alaturi acestei minunate platforme GDI prin linkul de mai sus, eu te voi ajuta sa-ti construiesti echipa.
Cum faci asta? Spune membrilor familiei tale, prietenilor si colegilor tai, sau oricarei persoane doresti tu despre beneficiile oferite de GDI.
Apoi, daca tu ai primit confirmarea de la o persoana, spune-mi printr-un email numele si adresa de email a oricarui membru care doreste sa se inscrie la GDI la recomandarea ta. Dar avertizare, acea persoana trebuie sa se inscrie dupa ce tu imi trimiti numele lui prin email. Sau pentru intelege mai bine cum sa procedezi, deschide link-urile de mai jos (acolo vei vedea si adresa mea de email).

Dupa inregistrarea lui la nivelul 1 in echipa mea GDI, eu il voi muta imediat la nivelul 1 sub tine la echipa ta GDI.
Spune-le si lor sa faca acelas lucru. Toti care vin la recomandarea altor membrii de la nivelurile de sub tine, pana la nivelul 4 sub tine, eu ii voi ajuta pe toti sa-si adauge membrii la nivelurile sub ei si implicit toti vor face parte din echipa ta la nivelurile 2 – 5. Get Your Own Website!

Alte modalitati pentru cresterea fiecarei echipe, eu voi oferi explicatii prin email, dupa inscrierea ta la GDI sau deschide link-urile de mai jos.

Vrei sa obti mai multe explicatii, te rog citeste aceasta pagina pe site-ul meu (in engleza – daca doresti sa traduci in romana, utilizeza butonul din dreapta sus al acelei pagini). De asemenea, tu poti sa vezi si aceasta pagina.

Recomandarea mea: Creeaza-ti un cont la PayPal. Acolo ataseaza-ti un card bancar. Prin PayPal tu vei putea primi banii castigati si de acolo tu ii vei putea transfera in contul tau bancar, adica pe cardul tau. Dupa inscrierea ta la GDI, la contul tau, personalizeaza-ti datele inclusiv sistemul de plata introducand emailul tau cu care te loghezi la PayPal. Pentru a fi cat mai bine informat, te rog deschide toate linkurile, si vizioneaza toate videourile. Vezi toate oportunitatile oferite, ce fac si ce spun membrii activi si cati bani castiga. Apoi, daca te-ai convins, alatura-te acestei platforme minunate.

Apoi lucreaza mult pentru obtinere de trafic. Foarte mult trafic, zilnic.
Pentru a obtine mult trafic, vezi aceasta pagina si alatura-te la oricare platforma doresti. Toate sunt gratuite.

Nu ai timp de pierdut pentru trafic gratuit? Atunci utilizeaza aceasta platforma gratuita si vei putea face publicitate gratuita, odata la doua saptamani, dar promovarea trebuie sa o faci in engleza. Made in USA: 10 idei simple de afaceri pe internet

Sau automatizeza-ti tot traficul, promovand in engleza, utilizand aceasta platforma. Dar pentru utilizarea acesteia, tu trebuie sa platesti o taxa. Avantajele oferite sunt excelente deoarece tu nu vei mai pierde timp pentru a face promovari. Tu vei promova o singura data pentru o luna, 3 sau 12 luni, dupa cum doresti.

Alege oricare metoda de trafic doresti, dar obtine mult trafic. Fara a obtine trafic (adica sa faci publicitate), nici o afacere nu functioneaza si nu vei face bani.

Pe acest site ai toate informațiile de care ai nevoie. Du-te și pornește motoarele și accelerează-le la maxim pentru cel putin 3 – 6 luni. Obține-ți libertate financiară.

Începeți să faceți bani astăzi!

Acum, pentru toti cei care s-au alaturat echipei mele GDI prin acest link, doresc sa le ofer o recompensa si multumirea mea. Pentru toti dedic, mai jos, un video – spectacol extraordinar al celor doua dive J.Lo & Shakira (vizi video-ul pe tot ecranul). 

Ai văzut videoclipul de mai sus? Ce crezi? Crezi că le-a fost ușor să facă ceea ce au făcut? Nu cred. Este foarte greu, cu multe exerciții, repetitii și efort.
Pentru a deveni cunoscute în întreaga lume, ele au depus mult efort și multă muncă, au cheltuit foarte mulți bani și au realizat toate acestea în mulți ani. De asemenea, au făcut multe reclame în ziare, reviste, social media, etc.

Același lucru ar trebui să fie valabil și pentru afacerile online sau offline.
În primul rând, trebuie să ai mentalitatea și să înveți să creezi afacerea pe care vrei să o lansezi. Apoi multe aplicații, multă muncă și efort.
Odată ce afacerea este înființată, este nevoie de multă publicitate.
În special pentru afacerile online, este necesar să faci reclamă la fiecare două sau trei zile; ar fi mai bine in fiecare zi.
Trebuie făcută multă publicitate pe toate canalele posibile.

Mulți oameni vor să facă bani pe internet, nu este complicat, dar trebuie să știe că trebuie să se dedice afacerii lor. Ei trebuie să știe că durează mult, luni, poate ani, dar cu multă ambiție și răbdare o pot face, iar satisfacția va fi foarte mare.

Mulți nu vor să învețe cum să înceapă o afacere online, dar vor să facă bani online. Foarte bine, există și soluții pentru asta.
Cea mai simplă și gratuită metodă este să se alăture programelor de afiliere pentru a promova produse create de alții.

Sau se pot alătura sistemelor MLM. Unele sunt gratuite, iar altele costă un bilet la film în oraș. După înregistrare, în 5 sau 10 minute, sunt în afaceri. Este simplu.
Unii se înscriu, alții nu pentru că nu au încredere sau le este frică, chiar dacă sistemul este gratuit (în cazul de față, nu știu cum vor ei să facă bani pe internet).

Cea mai grea parte este timpul pentru cei care s-au înscris pentru că trebuie să-și promoveze link-urile de afiliat. Ei trebuie să facă multă reclamă în fiecare zi. Ei trebuie să aplice niște tactici, dar 98% sunt leneși și în curând renunță.
Doar cei care au ambiție, răbdare și perseverență au reușit.

Luați exemplul artiștilor de succes, sportivilor de performanță, și J.Lo & Shakira, și nu renunțați, chiar dacă uneori va fi mai greu.
Vei putea avea succesul dorit numai cu multa munca, ambitite si rabdare.

„Dacă la sfârșitul vieții regreti că nu ai făcut ceva și nu ți-ai îndeplinit o dorință arzătoare, înseamnă că ai trăit degeaba.”

„Visele fără obiective sunt doar vise și, în cele din urmă, alimentează dezamăgirea. Obiectivele pe drumul spre realizare nu pot fi atinse fără disciplină și consecvență.”
– Denzel Washington

Prin platformele de mai sus, vei avea o viață mult mai bună. Dacă doresti acest lucru pentru membrii familiei și prietenii tai de pe site-urile de socializare, fa-le cunoscut folosind butoanele de mai jos. Mulțumesc foarte mult.

Începeți să faceți bani astăzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
Verified by MonsterInsights