Cum Sa Devi Un Afiliat Marketing Fara Efort?

De-a lungul anilor, mii de „oameni obișnuiți, non-tehnici” (la fel ca tine și ca mine) au învățat cum să înceapă și să-și conducă propriile afaceri de marketing afiliat cu succes folosind Know What Sellsmetodele  predate în Masina de Super Vanzari, expert si consultant, prin miile de produse create pentru incepatori si pana la nivelul de expert.

De la crearea si instalarea blogurilor, până la design, crearea de conținut și toate metodele de marketing sunt toate explicate in detaliu acolo. Eu de cativa ani fac toate aceste procedee.

De asemenea Mașina de Super Vânzări te îndrumă prin lecții video, foarte bine explicate, toate metodele pentru ca tu sa devi un super afiliat, pentru a obtine rezultate excelente și să câstigi cât mai mult posibil.

Știu ca foarte multi, care nu au activat în acest sistem, sunt sceptici, dar totodată cred că ai auzit că foarte multi oameni câstigă prin activitatea lor online. Cei sceptici spun că toate sunt inslătorii, adică ’tepe’. Asta e asemănător cu poveste ‘vulpea si strugurii’. Da, exista si asa ceva, dar dacă esti indrumat de cineva de încredere si care are succes, atunci esti pe drumul cel bun. Ca si in viata reala, offline, sunt afaceri necinstite (tepe), dar sunt si foarte multe afaceri cinstite, legale. Altfel cum crezi că exista foarte multi oameni care castigă si au succes continuu.

Nimeni nu este învățat de la început. Fiecare trebuie să înceapă la un moment dat, dacă dorește să învete si să parcurgă acest drum.

Unii au încercat pe cont propriu, dar pentru această muncă trebuie să ai răbdare, deoarece este foarte laborioasă si durează multi ani si nu sti nici pasii pe care îi ai de urmat. Esti dezorientat complet. Din această cauză altii s-au lăsat păgubași, spunând că este imposibil să obți ceva. Dar cei care au dorit sa învețe mai repede si să scurteze acest drum, în cateva luni, prin îndrumarea unui expert, au ajuns să aibă succes motivandu-i să lucreze mereu.

Pe parcurs munca de zeci de ore pe săptămână la calculator nu va mai fi nevoie, deoarece vei invata cum să automatizezi anumite procedee sau o parte din muncă o poti extenaliza (nu o mai faci tu), deci poti să ai zile libere, afacerea functioneză, tu vei castiga chiar si când dormi. Astfel tu poti să lucrezi de oriunde din lume, trebuie doar să ai un laptop si o sursă la internet.

Cu timpul tu vei învăța mai multe procedee din afacerile online. Poti să-ți alegi ce-ți place. Sunt doar câteva procedee de a câștiga online.  Cea mai simplă metodă de urmat, cu muncă mult mai puțină și cu rezultate rapide este maketingul afiliat. Pentru aceasta nu trebuie să ai cunostinte vaste, orice incepator poate face unele lucruri foarte simple.

Deci, dacă ai obosit de afirmatii false și hype și doresti să înveți cum marketing-ul afiliat într-adevăr funcționează, continua să citesti…

IMPORTANT Notă: Aceasta nu este o schemă Get-Rich-Quick! (de imbogatire rapidă).

Oportunități în industria de marketing afiliat HTML 4 Newbies

De la Wikipedia …

Potrivit unui raport, vânzările totale generate prin intermediul rețelelor afiliate în 2006 au fost de numai 2,16 miliarde în Marea Britanie. Echipa de cercetare a echipei MarketingSherpa a estimat că în 2006, afiliații din întreaga lume au câștigat 6,5 miliarde de dolari în recompense și comisioane dintr-o varietate de surse în retail, finanțe personale, jocuri și jocuri de noroc, călătorii, telecomunicații, educație, publicații și forme de generare de clienti, altele decât rețelele de anunțuri contextuale cum ar fi Google AdSense .

O întreagă industrie a crescut în jurul afiliatului de marketing online de la mijlocul anilor 1990 și devine tot mai mare tot timpul.

Convențiile sunt ținute în mod regulat și sunt frecventate de mii de oameni și există chiar și o revistă offline dedicată în întregime subiectului marketingului afiliat.

Există MII de comercianți cu programe de afiliere.

Unde poti să activezi pentru a avea o profitabilitate mare?

In marketigul online poti să activezi in orice piată doresti, a oricarei tări. Poti să activezi pe piata românescă, dacă doresti, dar câstigurile sunt foarte mici. De ce? Pentru că in România nu este încă asimilat acest procedeu asa cum trebui, câstigurile sunt intre 1% si 5% comision pentru o vanzare a unui produs.

În piața internatională, mai ales cea americană, acest proces este foarte bine implementat, aici se pot obtine comisioane intre 40% si 80% si se poate atinge chiar si 100% pentru o vânzare a unui produs. O, da, poate te miri si o să spui că bat câmpii, adică cum vânzătorul îți dă ție cea mai mare parte din costul produsului creat de el si el cu ce se alege? Există o strategie aici, pe care o voi explica intr-un alt articol, dar o vei descopri și tu dacă dorești să începi această activitate.

Deci, câstigurile cele mai mari se pot obtine pe piata internatională, prin accesarea programelor de afiliere. Dar ce se vinde cel mai bine în online? Informatiile. Da, oamenii de pe tot globul caută să se informeze despre anumite lucruri si ei sunt dispusi sa plătească. Aceste produse sunt sub forma digitală. De exemplu, ghid despre:  cum să dresezi un câine, cum să slăbesti, cum să cresti un anumit animal sau o pasăre, exerciții corecte de fitness, cum să devi un bun cântăret vocal, cum să canti la un anumit instrument muzical, cum să reconditionezi baterii auto sau orice fel de baterie, cum sa-ti faci o frumoasă grădină de flori, cum să-ti faci un atelier de tâmplărie,  ghid despre unele probleme tehnice, cum să-ți construiești o casă ieftină, ghid despre dezvoltare personală, cum să pictezi, cum sa desenezi portrete interesante, cum să devi un bun luptător (tactica de apărare), cum să mănânci sănătos, cum să-ti faci un website sau blog profesional, ghid pentru incepători online, ghid despre probleme financiare, cum să ai proprii abonati pe site-ul tău, etc., si lista poate continua cu milione de produse.

Bineînțeles că pentru piața internatională aproape toate produsele sunt în limba engleză, deci trebuie să cunosti puțină engleză. De ce spun putină si nu în totalitate? Pentru că dacă nu Rapid Lead Magnetcunosti bine engleza, tu ai mai multe posibilitati ca tu să intelegi. Nu-ti fă griji, tu poti să lucrezi cu un prieten sau cu cineva din familie care cunoaște engleza. Dar poți lucra și singur activând pe motorul de cautare Google Chrome.

Care este avantajul? Activând cu Google Chrome, pe orice pagină web în engleză, faci click dreapta pe mouse si apoi click stânga pe ’tradu în română’ si in secunda urmatoare tu ai toată pagina in română. Dar atenție, traducerea se face mecanic, adica unele acorduri gramaticale nu se fac corect. De aceea spuneam că trebuie sa știi putină engleză. O alta posibilitate tu poti să deschizi pagina Google Traducere (Google Translate), unde vor aparea două ecrane.  Aici foarte simplu copiezi textul in engleză si-l postezi in ecranul din stanga, iar in secunda urmatoare in ecranul din dreapta va apărea textul tradus in română. Este foarte simplu. Eu, de exemplu nu cunosc bine engleza, dar mă descurc foarte bine procedând așa. Unele site-uri nu-ți permit copierea, degeaba încerci cu mouse-ul, aceasta pentru protejarea dreptului de proprietate. Eu am această protecție pe toate site-urile, inclusiv pe acesta. Dar traducerea unei pagini web pe Google Chrom o poți face. Mai sunt multe de discutat, dar pe parcurs tu te vei descurca aflând si alte trucuri online.

Pentru a putea funcționa fără probleme, tu trebuie să-ți faci cont la PayPal, ClickBank și JVZoo, pentru început. Prin PayPal tu vei obține banii din comisioane sau vânzări, iar cu celelalte două vei putea obține link-ul de afiliat, dar și bani pe vanzări. Înscrierea este gratuită, site-urile sunt foarte bine protejate și sunt de încredere. Acestea au milioane de utilizatori care activează în această industrie. Voi explica intr-un alt articol mai multe, dar îți voi trimite și prin e-mail alte detalii și tu dacă ai vreo nelămurire mă poți întreba, bineînțeles dacă tu te vei înscrie la lista mea de abonați prin formularul din dreapta sus al acestei pagini sau mergi la această pagină (click aici).

Deci, ce este Affiliate Marketing?

Pe scurt, affiliate marketing-ul este un aranjament între un comerciant online și un afiliat (tu), în care afiliatul câștigă comision pentru generarea de vânzări, clienți și/sau clicuri pentru site-ul web al comerciantului.

Tu cauti produse online care se vând nebunește? Nici o problemă, Masina de Super Vanzari îți oferă sute și sute de produse verzi pe care tu poți să le vinzi prin programul de afiliere. Produsele sunt verzi pentru că toate se vând tot timpul peste ani și ani, deci sunt valabile mereu.

Vizioneză videoclipul de mai jos si vezi ce spune un incepator:

O alta oportunitate pe care o oferă Mașina de Super Vânzări este de a-ti usura munca, creându-ți site-uri profesionale cu sute si sute de produse pe care tu le dorești. Toate produsele sunt ale tale si tu castigi 100% comision. Aceasta este fantastic, deoarece tu nu trebuie să mai muncesti tinând cont că acestă muncă nu este ușoară și vei avea oricâte produse dorești. Orice site dorit de tine, tu îl poti obtine în doua sau trei zile de la ei. Tu trebuie doar să ai un domeniu (numele site-ului) si unde este găzduit. Dacă tu nu sti ce trebuie sa faci, contacteaza-i pe cei de la Masina de Super Vanzari si ei îti vor da toti pasii pe care să-i urmezi. Este foarte usor.Ninja Traffic Training

După ce tu ai obtinut aceste site-uri, toată munca ta se reduce la promovarea produselor pentru obtinerea de trafic si vanzari. Tu poti castiga sute sau mii de dolari pe saptamană, in functie de efortul pe care tu îl depui. Dar asta treptat, la inceput vei castiga putin, iar luna de luna, prin promovarile facute de tine castigurile se vor mari proportional cu munca ta. Tu pe parcurs vei putea sa automatizezi toate acestea si efortul tau va fi mai redus. Toate aceste trucuri, iti voi detaila daca tu te vei inscrie la acest site (detalii in engeleza).

Daca tu intri in clubul Masina de Super Vanzari, tu vei obtine gratuit  doua site-uri pe lună create profesional cu produse afiliate de la ClickBank, JVZoo, etc., care se vând cel mai bine. De asemenea tu mai poți obține foarte multe produse bonus pentru ca tu să poti caștiga cât mai mult posibil.

Urmărește videoclipul de mai jos si tu vei vedea în direct ceea ce tu vei putea obține, fară ca tu să depui nici un efort. Acest video este făcut de un începător, care cu timpul și-a construit o adevarată afacere, care rulează nonstop, zi și noapte. El poate sa faca cateva mii de dolari in fiecare luna.

Si eu am creat un site si activez in piata internationala (vezi aici site-ul). Pe acest site am postat articole in care am inserat link-uri si benere cu produse de vanzare. De asemenea, in timp, am obtinut sute de abonati de pe toate continentele si numarul lor este in crestere.

Apoi am obtinut site-uri gata facute cu sute de produse, excelent create si cu mare cautare pe piata internationala, asa cum ai vazut in video-ul de mai sus. Vezi aici produsele din magazinul meu, incarcate pe site-ul meu.

Dar stai, ca recompensa ca tu ai citi acest articol, dar si in speranta ca tu vei reveni si te vei inscrie la acest site, eu iti ofer produse afiliate de pe site-ul meu in engleza, chiar aici. Produsele digitale sunt profesional create si tu poti sa obti link-uri de afiliat. Dar recomandarea mea este ca inainte de aderare tu sa citesti unele sfaturi scrise de mine (vezi chiar aici si link-ul catre produse) pe un alt site al meu si apoi sa promovezi produsele si sa faci vanzari. Urmeaza acei cativa pasi simpli din articol si din video-urile produselor si vei face vanzari. Pentru toate acestea tu nu trebuie sa platesti nimic. Totul este gratuit.

Inscrie-te gratuit la aceasta comunitate si vei obtine prin e-mail toate îndrumările necesare, deci  tu nu vei avea nimic de pierdut, iar ceea ce tu vei obține te va bucura si mai tarziu, poate că îmi vei mulțumi.

Mai multe informații, detalii si trucuri, citeste facând click pe meniul de sus al acestui site la „Crează-ți prima afacere online”, „Motivații și tactici”, „Începători – lecții video”.

De asemenea, poți vizita mai multe oportunități afișate în partea dreaptă a acestei pagini la „Obtine Gratuit Oportunitati Pentru Tine”. Acestea sunt alte surse de a face bani rapid și foarte ușor.

Dacă iti place unul dintre articolele de pe acest site, anunța-ți prietenii de pe site-urile de socializare (unde tu ai un cont), da un like accesand butoanele de la sfârșitul fiecărui articol.

Iti mulțumesc pentru lectură și vino cu noi. Înscrie-te aici, studiaza, urmăreste videoclipurile și aplica. Eu iti voi trimite email-uri prin care iti voi arata ce am facut eu (si tu poti sa aplici aceiasi pasi) si iti trimit de asemenea informatii, sfaturi si lectii, astfel si tu vei putea sa obtii toate cele mentionate mai sus.

Atentie, asa cum am spus anterior, totul este in engleza. Daca tu doresti sa aplici toate acestea, tu trebuie sa citesti toate email-urile pe care le vei primi. Daca pe parcurs nu intelegi ceva, poti sa-mi trimiti un email si eu iti voi raspune cat pot de repede, iar daca nu mai doresti sa mergi mai departe, tu te poti dezabona oricand doresti, dar daca tu vei aplica corect toti pasii, tu vei avea succes.

Un citat foarte intelept: „daca la sfarsitul vietii tale regreti ca nu ai facut ceva ce tu ti-ai dorit foarte mult, inseamna ca tu ai trait in van”.

Pentru succesul tău,

Mircea

Quick Tip Reports

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!