Cum să creezi imperiul tău de produse digitale?

Acum este cel mai potrivit moment în care îți poți crea propria afacere cu produse digitale.

Poți face acest lucru din propriul tău confort. Simplu și ușor, poți începe această afacere, trebuie doar să cunoști pașii potriviți și resursele necesare.

Este bine să ști că cel mai bine vândut produs din lumea online este informația. Informațiile pe care le cauți pot fi găsite într-o carte, ghid, curs sau știri.
De exemplu, dacă cauți „cum să antrenezi un câine”, vei găsi o carte electronică sau un ghid pe internet.

Toate acestea, cărți electronice, ghiduri, cursuri sau lecții online sunt produse digitale. Acestea au fost create pentru a rezolva problemele celor care le caută. Un produs digital obținut poate fi descărcat pe propriul computer. În acest fel, îl poți revizui oricând ai nevoie.

Pentru unii, vânzările online oferă venituri suplimentare pe lângă munca principală pe care o fac. Pentru alții, a devenit un loc de muncă cu normă întreagă. Ceea ce au în comun ambele cazuri este faptul că ambele valorifică avantajele incontestabile ale vânzării de produse digitale. În lume, în fiecare lună se fac vânzări de produse digitale de multe sute de milioane de dolari.

Iată câteva avantaje ale vânzării de produse digitale online:

– Sunt infinit scalabile – nu ești niciodată limitat la câte produse pot fi vândute. Cerul este limita!
– Nu-ți face griji cu privire la logistică – unde să păstrezi stocul, cum să-ți împachetezi produsele și să te asiguri că acestea vor fi livrate la timp, acestea sunt toate problemele pe care le au vânzătorii de produse fizice. Vânzătorii de produse digitale nu trebuie să-și facă griji pentru toate acestea.
– Costuri avansate scăzute – bariera de intrare este scăzută la vânzarea de produse digitale. Nu solicită o investiție avansată, deoarece nu trebuie să investești în stoc sau în producție.
– Vânzări non-stop – site-ul tău fiind online, acesta va funcționa zi și noapte, continuu, deci tu nu trebuie sa stai la computer, site-ul va face vânzări chiar și când tu dormi. Imediat după plată, produsul va fi livrat cumparătorului în secunda următoare, în mod automat.
Aceasta este minunăția internetului in afacerilor online.

O mare întrebare pe care mulți și-o pun, în special începătorii, este: – cum pot crea o afacere online și ce să vând?

Ce produse digitale pot fi create și ce pot fi vândute?

– crearea propriilor produse digitale, create de tine: – cărți electronice, ghiduri, cursuri sau lecții;
– produse digitale create de alții și obținute prin programe de afiliere oferite de vânzători;
– propriile produse digitale create de alții special pentru tine, cu tema comandată de tine.

Indiferent ce vinzi, indiferent dacă este online sau offline, cheia este să oferi întotdeauna valoare, adica sa oferi produse care aduc un avantaj sau un ajutor acelora care le cauta. Dacă ceea ce ai de oferit (în modul în care îl împachetezi) are valoare pentru alții, îl poți vinde. În acest sens, iată câteva idei de produse pe care le poți vinde online, care sunt garantate pentru a aduce valoare unui public de nișă.

1. Ebook (carte) – non-ficțiune
2. Ebook (carte) – ficțiune
3. Carte de poezie
4. Descrierile comerțului online
5. Șabloane de redactare (ex. Cum să concediezi un client, cum să crești prețurile)
6. Cărți cu rețete
7. Șabloane de documente
8. Rapoarte/șabloane de analiză
9. Modele de campanii prin e-mail (vânzare, vânzare încrucișată, reangajare, etc.)
10. Probe/șabloane creative
11. Cercetări academice, lucrări din diferite domenii, concluzii
12. Reviste
13. Scrierea scrisorilor de întâmpinare
14. Scrisori de litigii (cu bănci, avocați, clienți etc.)
15. Ghiduri, cursuri, lecții, etc.
16. și multe altele.

Crearea propriilor produse digitale, create de tine, este foarte tentantă și simplă la prima vedere. Dacă cunoaști foarte bine subiectul, atunci nu este dificil de creat. Ce se întâmplă dacă nu-l cunoști bine? Trebuie să te documentezi. Sau poți angaja un scriitor de cărți electronice care cunoaște subiectul.
Dacă ești începător, ști cum să faci o pagină de lansare? Atunci poate fi necesar să angajezi un designer grafic. Apoi, trebuie să încarci totul pe site și sa funcționeze impecabil pe internet. Dacă nu ști, atunci angajează pe altcineva. Sunt foarte multi care isi ofera serviciile de acest gen pe internet.

Cu toate acestea, dacă ești începător și nu numai, și dacă le faci singur, atunci vei avea nevoie de luni, un an sau mai mult, până când va fi totul gata.
Dacă creezi produsul digital cu suportul altora, așa cum este arătat mai sus, atunci trebuie să fii conștient că aceste costuri vor fi foarte mari (sute sau mii de dolari). Și toate acestea doar pentru un produs digital. Este cu adevărat o mișcare înțeleaptă?
Desigur, nu este convenabil, nici ca timp, nici ca bani.

Începerea vanzarii de produse digitale online poate fi descurajantă, dar decizia cu privire la un produs este cea mai grea parte. Este necesar să alegi un produs din această listă, menționat mai sus, pentru a crea active digitale, apoi pentru a lansa magazinul.

Dar te rog, așteaptă, nu mai trebuie să-ți faci griji, poți avea mai mult de un produs, poți avea mai multe produse digitale acum. Cu acestea, vei putea avea primele produse digitale care să-ți creezi imperiul digital.

Cum să începi și care este marele avantaj?

Dacă ești hotărât, poți chiar acum, să pui mâna pe mai multe produse digitale gata pregătite (gata create) pentru tine, cu cea mai mică investiție de pe internet. De asemenea, vei avea ocazia să afli cum să obți un venit de 6 cifre pe an.

După ce vei obține aceste produse, vei primi mai multe beneficii ca abonat al acestui site. Prin e-mail, vei primi informații, câteva sfaturi, trucuri și lecții video, toate gratuit, despre vânzări, trafic și alte știri. Îți voi arăta ce am făcut eu și poți să urmezi aceeași pași.
Ți se va cere apoi să-ți creezi contul de membru (gratuit). Acolo trebuie să introduci porecla (nikname-ul) tău de la PayPal, ClickBank și JVZoo, (toate sunt gratuite), pentru a vinde mai mult și pentru a furniza datele site-ului tău. De asemenea, trebuie să ai un cont de autoresponder Aweber (prima lună este gratuit) pentru a-ți crea lista de abonați.

Ca membru, oricând dorești, vei putea să-ți pregătești mai multe produse digitale gata făcute (create) pentru tine. La dorința ta, cu costuri minime, poți obține în 3-4 zile zeci sau sute de produse digitale, create profesional și încărcate pe site-ul tău. Site-ul tău ar trebui să fie cu domeniu și hosting (de exemplu de la MxHost sau Hostgator), nu un site gratuit.
Fiecare produs va avea un set de e-mailuri deja scrise și încărcate pe lista din contul tău Aweber, pentru a fi trimise abonaților tăi.
De asemenea, pe site-ul tău, echipa îți va crea magazinul cu produse digitale, exact ca acesta si toate produsele gata pentru vanzare. Îți poți dezvolta magazinul, oricând vrei, cu sute de produse digitale, doar dai comanda și în doar câteva zile le vei avea, fără ca tu să miști un deget. Toate acestea eu ți le voi explica prin email-uri. Tu doar citește fiecare email și deschide toate link-urile de acolo și urmează pașii indicați.

Deci, tu nu mai trebuie să faci nimic, și tu după ce vei primi totul gata creat pentru tine, tu doar trebuie să muncești pentru a obține vizitatori (trafic) și să faci vânzări. Poți câștiga bani cu puțin efort, cerul este limita.

Dacă produsul tău are creat un program de afiliere, poți fi ajutat de afiliați să-l vinzi și le oferi un comision pentru fiecare vânzare. Toate acestea se vor face automat, printr-un program, tu nu trebuie să faci nimic, doar să trimiți email-uri abonaților tăi, sau să publici link-ul tău  pe site-urile sociale.

Așadar, indiferent dacă dorești să creezi un venit suplimentar sau să începeți o afacere online cu drepturi depline, ai ajuns la locul potrivit.

Dar atențietot ceea ce eu am descris mai sus, tu le vei primi în limba engleză, deci trebuie să cunoști puțină engleză. Dar nu te îngrijora, tot ce este text tu poți să le traduci în română foarte simplu. Pentru video-uri tu trebuie să lucrezi cu un prieten sau cineva din familie care cunoaște engleza, dar unele operații tehnice le vei înțelege vizionând singur. Despre ce trebuie tu să faci în acestă privință și multe alte informații, te rog să faci click aici și citește acest articol.

Dacă tu ești începător și nu ști nimic din toate acestea, eu îți recomand să te înscri la cursurile pentru începători aici. Aici tu vei învăța cum să-ți creezi un site cu domeniu ales de tine și găzduirea (fără de care site-ul tău nu va funcționa pe internet). Apoi vei învăța în doi pași să încarci platforma WordPress, în meniul căreia tu poți sa faci managementul site-ului tău, pentru a crea pagini și postări, pentru a insera imagini sau video-uri, pentru a adăuga plugin-uri și multe altele. Toate le vei urmări foarte simplu pe video. Pentru fiecare execuție tu oprești video-ul, te duci pe pagina ta și aplici, apoi te întorci la video și continui și tot așa până când termini toate operațiunile. Nu este greu. Deci, înscrie-te la aceste cursuri foarte ieftine și vei învăța totul despre crearea unei afaceri online și vei ști totul despre marketingul online. Urmărește email-urile pe care tu le vei primi după înscriere, care vor conține multe alte informații (nu doar să te înscri, ci să și achizitionezi aceste cursuri).

După ce tu ai achiziționat acest curs, tu vei primi alte trucuri și video-uri gratuite, pe care tu nu le vei găsi pe internet. Tot în acest curs tu vei afla cum să obți trafic și să faci vânzări. Dar vei afla și peste 100 de greșeli pe care le fac începătorii și de ce mulți eșuează în afaceri online. Fără aceste cursuri, tu nu vei înțelege termenii specifici din marketing (platforme de operare, diferența dintre pagini și postări, ce sunt și la ce folosesc plugin-urile și cum se instalează, FTP, cPanel, inserarea de soft-uri, HTML, CSS, SEO și altele), nu vei cunoaște etapele și ordinea de aplicare în crearea unei afaceri online. Din punct de vedere tehnic, tot ce tu vei învăța cu acest curs, poate fi aplicat în orice tip de afacere online. Dacă tu vrei să câștigi timp pentru a avea rezultate mai rapid și să economisești bani, achiziționează acest curs cu încredere (acolo vei vedea și poza mea, cu numele Chris și a lui Aaron 🙂 ), nu vei avea nimic de pierdut (acolo tu ai și o garanție).

Orice produs sau serviciu pe care îl cumperi de la noi este ușor accesibil din zona  membrilor. Când ai achiziționat produsul, vei primi un e-mail cu numele de utilizator și parola și adresa URL de conectare. Utilizează aceste date de autentificare pentru a te conecta în zona membrului privat. Acolo, in contul tau de membru, tu vei avea un mare avantaj si anume contul tau va fi incarcat cu toate produsele tale si cel mai important, tu vei avea acces gratuit la zeci de alte cursuri. Da, ai inteles bine, toate cursurile video sunt gratuite in contul tau de membru. De asemenea, tu fiind membru, tu poti sa achizitionezi zeci sau sute de alte produse gata create cu costuri reduse de 50% – 80%. Toate produsele vor fi incarcate in magazinul tau online. Deci tu vei primi totul de-a gata, tu doar trebuie sa promovezi produsele pentru a obtine trafic si sa faci vanzari.

Înscrie-te la acest site, prin formularul din dreapta sus al acestei pagini și vei afla multe alte lucruri mai interesante. Nu strică să mai câștigi un salariu în fiecare lună. Citește toate e-mailurile pe care le vei primi și aplică toți pașii descriși acolo, citește lecțiile, urmărește video-urile, învață și aplică. Totul este foarte simplu, ușor de urmărit și de aplicat.

Pentru orice afacere online, ai nevoie de trafic și de o listă de abonați. Fără ele, afacerea ta este moartă.
Obține 100 de abonați pe zi. Garantat! Nu există niciun truc.
Totul este real și funcționează foarte bine. Înregistrează-te aici.

Daca tu doresti afli mai multe, poti să urmezi un curs gratuit.
Masterclass curs gratuit! Configureaza-ți prima pâlnie de vânzare de 1000 USD pe lună… în 60 de minute, vei obține trafic pentru a vinde orice produs sau serviciu online… chiar dacă esti un „tehnofob” complet… nu ai cunoștințe de computer… sau fără experiență în vânzări sau marketing… și fără a renunța la munca de zi cu zi! Înscrie-te aici.

De asemenea, poți vizita mai multe oportunități afișate în partea dreaptă a acestei pagini la „Obtine Gratuit Oportunitati Pentru Tine”. Acestea sunt alte surse de a face bani rapid și foarte ușor.

Este uimitor! Tot ceea ce eu am aratat mai sus, tu vei primi bani din activitatea muncii tale.

Actioneaza chiar acum si tu vei fi fericit – garantat!

Crează-ți imperiul tău de afaceri online!

Mulțumesc pentru lectură și dacă tu dorești, poți să te asociezi cu doi sau trei prieteni și puneți la cale crearea unei afaceri online. Vă împărțiți sarcinile, cheltuielile, castigurile și totul va fi foarte simplu. Fă-le cunoscut această pagină sau oricare pagină ți se pare mai interesantă de pe acest site, folosind butoanele de mai jos.

Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!