Cum sa construiesti un blog? – pentru incepatori.

Pentru a construi un blog sau site, nu este așa de greu pe cât pare. Regizor, Youtuber, Script Ul, Scenarist
Orice lucru pe care îl faci pentru prima oara în viața ți se pare dificil. Dar dacă tu nu ști nimic despre acel lucru și doresti să-l obți, încearcă-l. Multor oameni le este frică și nici măcar nu încearcă.

Și totusi pentru construirea unui blog este atât de simplu și ușor.

Cel mai simplu mod de a construi un blog este ca tu sa vezi pe cineva care lucreza la acesta.
Urmareste video-ul de mai jos si aplica si tu. Este foarte usor, urmaresti o actiune, opresti video-ul, deschizi o noua pagina pe care tu lucrezi si faci la fel. Apoi te intorci la video si vezi urmatorul pas. Astfel tu vei putea aplica toti pasii.

In aproximativ 30 de minute tu vei avea propriul tau blog sau site si tu poti să-ți construiesti propria ta afacere online.
Pentru a avea un site cu autoritate pe internet, tu trebuie sa construiesti un blog sau site cu propriul tau nume de domeniu si gazduire, alfel nu va funcționa. Numele de domeniu trebuie sa fie numele afacerii tale, pentru ca oamenii să știe despre ce este vorba in site-ul tău.

Hai, incepe acum (atenție – este in engleză, dar tu poti sa aplici fiecare pas).

Acum, tu ai vazut in video-ul de mai sus cum se procedeaza.
Pentru a-ți dezvolta afacerea cu tema aleasă de tine, tu trebuie sa scri cateva articole, să încarci cu imagini si video. Tu poti sa creezi cate pagini dorești.

Dacă tu dorești să afli mai multe informații, du-te la un site pentru începători pentru a construi un blog sau site minunat (Pe site-urile mele in engleza, tu poti sa traduci in romana utilizand butonul din dreapta sus, cel cu steagul. Sau pe alte pagini, floseste browserul Google Chrom si pe mous faci click dreapta pe pagina si se va deschide o fereastra de dialog si acolo alegi ‘tradu in romana’).

De asemenea, dacă tu dorești să afli mai multe despre construirea unui blog sau site pentru începători, dar si pentru a-ți reduce costurile investiției, du-te si înscrie-te la acest site. Aici tu iti vei crea un cont de membru si vei primi prin email toate informațiile, sfaturile, trucurile, dar și cum să eviți greșelile de începător.

Dacă tu achiziționezi aceste cursuri foarte ieftine pentru incepatori, cu multe video-uri explicative, tu vei obține gratuit foarte multe bonusuri care te vor ajuta în succesul afacerii tale online. Tu vei avea întregul orizont al afacerii tale, urmarind toate video-urile despre toate procedurile.

Daca tu vei avea probleme in construirea afacerii tale ca membru, tu poti sa soliciti ajutor prin adresa de email de la contul tau. Eu sau altcineva din echipă te vom ajuta (scuze – tot in engleză). Totul este pregatit in engleza (text si video), deoarece afacerea este internatională. Dacă tu nu sti engleza nu disperia, aplica explicatia de mai sus sau – vezi aici cum poti rezolva acest impediment.

Daca tu doresti sa afli mai multe, poti sa urmezi un curs gratuit! (in engleza).
Masterclass curs gratuit! Configureaza-ți prima pâlnie de vânzare de 1000 USD pe luna… în 60 de minute, vei obține trafic pentru a vinde orice produs sau serviciu online… chiar daca esti un „tehnofob” complet… nu ai cunoștințe pe computer… sau fără experiență în vânzari sau marketing… si fără a renunța la munca de zi cu zi! Înscrie-te aici.

De asemenea, poți vizita mai multe oportunități afișate în partea dreaptă a acestei pagini la „Obtine Gratuit Oportunitati Pentru Tine”. Acestea sunt alte surse de a face bani rapid și foarte ușor.

Cu entuziasm, încredere și răbdare, poți construi o afacere online de succes singur sau în parteneriat cu câțiva prieteni.

Dacă dorești, abonează-te cu prietenii tăi, împărtășește toate acestea prietenilor tăi de pe site-urile de socializare, folosind butoanele de mai jos. Mulțumesc.

P.S. Fă clic pe imaginile din conținutul acestui articol și citește paginile fiecărui produs. Dacă îți place sau dorești unul dintre produse, ia-l fără ezitare. Porniți afacerea voastră sau adăugați-o la afacerea voastră online.

Pentru alte explicații, detalii si trucuri, citeste facând click pe meniul de sus al acestui site (meniul de deasupra imaginii) la „Crează-ți prima afacere online”, „Motivații și tactici”, „Începători – lecții video” și citește fiecare articol pentru a-ți face o idee generală despre cum să-ți implementezi o afacere, care sunt posibilitățile și cum să-ți dezvolți afacerea ta online de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!