Complexul Adam si afacerile online!

Ce legatura este intre ‘Complexul Adam’ si afacerile online? Uimit Fotografii de stoc, Imagini de stoc si Vectori (Pagina 8) | Stockfresh

Dupa cum se stie, Dumnezeu a creat primii oameni care au aparut pe pamant si acestia au fost Adam si Eva.
La un moment dat Dumnezeu l-a intrebat pe Adam de ce nu respecta regulile, dar Adam a dat vina pe Eva.

In aceasta idee, iata o poveste.
Se spune, ca la o mare companie, dupa pauza de la pranz, cand angajatii s-au intors fiecare la birul lor, ei au vazut ca au primit un email. In email era scris ca colegul lor care a fost impotriva progresului si evolutiei lor profesionale, a murit. Pentru aceasta ei sunt invitati in sala de consiliu.
Ei s-au dus la sala de consiliu si acolo ei au vazut pe o masa un sicriu. Fiecare dintre angajati cand s-au aplecat peste sicriu, ei au vazut o oglinda. Bineinteles ca fiecare si-a vazut propriul chip.

In concluzie! Asa si in viata noastra de multe ori chiar noi insine suntem vinovati si ne punem piedici in evolutia noastra.

Multi dintre oameni se plang ca ei au o viata grea, dar ei nu fac nimic pentru a o schimba.
Exact asta se intampla in afacerile online. Multi oameni nu vor sa invete, ei sunt foarte grabiti si ei nu au rabdare, dar ei vor sa aiba rezultate bune, desi totul este foarte usor. Ei nu vor sa renunte la comoditatea lor, dar pierd foarte mult timp cu lucruri inutile si ei nu vor sa faca ceva pentru a avea o viata mai buna.

Tu esti unul dintre acestia?

Daca tu doresti, tu poti sa-ti schimbi stilul de viata.
Ce ai dori tu sa ai pentru a avea o viata mai buna? Eu cred ca oricine si-ar dori sanatate si bani. Daca tu cauti, tu le poti avea pe ambele.

Pentru sanatate, tu poti sa te informezi sau sa ceri sfatul specialistilor.
Pentru a obtine bani, tu poti sa obti un job si sa lucrezi pentru altii sau daca nu-ti place ceea ce faci, tu poti sa-ti creezi propria ta afacere.

Tu poti sa-ti faci o afacere offline. Dar pentru aceasta tu trebuie sa investesti sume mari de bani, daca tu ii ai si aceasta se poate crea, dar cu multa alergatura si dureza mult timp, multe saptamani sau luni.
Dar daca tu nu ai multi bani, tu poti sa-ti construiesti o afacere online. Pentru aceasta tu nu ai nevoie de multi bani. Tu poti sa pornesti de la zero pana la 100$. Si aceasta tu o poti face in doar cateva zile, numai sa urmezi pasii corecti. Ce posibilitati ai pentru inceput?

Pentru zero investitii, tu poti sa castigi bani utilizand programele de afiliere si sa vinzi produsele create de altii si sa obti bani din comisioane. Aplica aceasta strategie si poti castiga bani fara sa platesti nimic, zero investitii.
Sau
Tu poti sa-ti creezi un site autoritar (cu domeniu si gazduire). Apoi tu poti sa alegi una dintre obtiunile de mai jos. Sau chiar pe toate.

1. Tu poti sa inveti urmand cursuri de specialitate si sa le pui in aplicare. Tu poti sa inveti sa-ti creezi propria afacere online (crearea unui site, crearea de produse si toate procedurile legate de acestea). România, în finala pe echipe la CM de gimnastică

2. Tu poti sa refuzi orice curs si sa iei produse gata facute de altii, dar pentru aceasta tu trebuie sa sti sa-ti pui numele tau pe ele, sa instalezi butoanele de plata si apoi tu sa le incarci pe site-ul tau. Daca tu nu sti cum sa faci acestea, tu vei primi ca bonus cateva video-uri pentru a vedea cum se procedeaza. Apoi tu doar sa le promovezi si sa faci vanzari.

3. Tu poti sa refuzi orice curs si sa iei produse gata facute de altii, cu numele tau pe ele, de data aceasta, cu butoane de plata instalate, cu email-uri gata scrise si inclusiv gata incarcate pe site-ul tau. Toate acestea tu le poti obtine in 3 – 5 zile. Deci tu nu trebuie sa faci nimic. Tu doar trebuie sa promovezi produsele si sa faci vanzari.

Daca tu doresti una dintre obtiunile de mai sus, in primul rand tu trebuie sa te abonezi la acest site. Pentru oricare dintre obtiunile de mai sus, costurile sunt foarte rezonabile, cu mult sub nivelul altor site-uri de specialitate (mult mai mici pentru membrii) si sunt proportionale cu aportul tau.

Daca tu te vei inscrie la acest site, prin formularul din dreapta sus al acestei pagini, apoi tu vei primi o serie de email-uri prin care eu iti voi arata activitatea mea din care tu te poti inspira (nu sa o copiezi), precum si alte indrumari, sfaturi, recomandari, etc.
De asemenea, tu vei primi recomandari pentru cursuri, dar si produse gata facute (obtiunile 1 si 2 de mai sus).

Nota de atentionare: tot ceea ce tu vei primi va fi in limba engleza. Dar, nu te ingrijora daca tu nu sti engleza, tu poti sa depasesti acest impediment. Mai multe eu am explicat aici.

Daca tu cumperi orice produs recomandat sau ales de tine, tu vei avea propriul cont. Contul tau va fi incarcat in fiecare luna cu lectii si cursuri video gratuite, precum si cu site-uri cu produse gata facute prin programul de afiliere, toate vor fi gratuite.
De asemenea, in caliatate de membru, tu vei primi prin email o data pe luna sau la doua luni, produse gata facute specificate la obtiunea 3 de mai sus. Tu doar trebuie sa deschizi email-urile, faci click pe link-ul din interior si dai comanda.

Daca tu doresti sa vezi lista cu toate oportunitatile pe care tu le poti invata si obtine, du-te pe pagina principala a acestui site, unde te poti si inscrie.

Creaza-ți propria afacere online. Pe acest site, ai toate opțiunile și instrumentele necesare.

Acționează și aplică: „Dumnezeu are grijă de tine, dar nu-ti pune nimic în sac!”

Toate cele de mai sus sunt create pentru a te ajuta să obți rezultate bune mai repede și să ai o viață mai fericită.

Dacă ai întrebări, poți răspunde la orice e-mail pe care îl primesti de la mine după înregistrarea pe acest site.

Pentru orice afacere online, ai nevoie de trafic și de o listă de abonați. Fără ele, afacerea ta este moartă.
Obțineți 100 de abonați pe zi. Garantat! Nu există niciun truc. uimire imagini - Căutare Google | Racing quotes, Daylight savings time, Funny quotes
Totul este real și funcționează foarte bine. Înregistreză-te aici.

Doresti să afli mai multe gratuit?
Masterclass, curs gratuit! Configureaza-ți prima pâlnie de vânzare de 1000 USD pe lună… în 60 de minute, vei obține trafic pentru a vinde orice produs sau serviciu online… chiar dacă esti un „tehnofob” complet… nu ai cunoștințe de computer… fără experiență în vânzări sau marketing… și fără a renunța la munca de zi cu zi! Grăbeste-te! Acum e momentul. Înscrie-te aici.

De asemenea, poți vizita mai multe oportunități afișate în partea dreaptă a acestei pagini la „Obtine Gratuit Oportunitati Pentru Tine”. Acestea sunt alte surse de a face bani rapid și foarte ușor.

„Dacă la sfârșitul vieții tale regreți că nu ai făcut ceva și nu ti-ai îndeplinit o dorință arzătoare, înseamnă că ai trăit degeaba”.

Dacă ceea ce am scris te-a inspirat, te rog să-l împărtășești prietenilor tăi pe social media, folosind butoanele de mai jos. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!