Cea mai mare greșeală a începatorului în afaceri online!

De ce incepatorii de multe ori eșueaza în afacerea lor online și alții reușesc?

Multi începatori fac multe greseli. Cea mai importantă este aceea ca începătorul nu se concentreaza la ceea ce face. O persoana care invata din propriile greseli este o persoana ...
Pentru aceasta el trebuie sa lucreze intr-un mediu privat, in liniste si să închidă telefonul mobil, televizorul, radioul, sa nu vorbeasca cu nimeni si orice alta sursă de zgomot.
Doar asa el va avea cel mai mare randament pentru a învăța și aplica.

Unul din primele lucruri pe care le-am invatat in marketing si vanzari este ca aproape nimeni nu vrea sa cumpere carti si cursuri.

Oamenii vor in schimb sa cumpere REZULTATELE FINALE.

Aproape nimeni  nu vrea sa cumpere carti si cursuri si seminarii despre educatie financiara.

Dar cei mai multi oameni vor sa aiba un cont gras care sa-i faca sa se simta in siguranta si libertatea financiara de a calatorii, de a experimenta si a trai viata dupa propriile lor reguli.

Aproape nimeni nu vrea sa cumpere carti, cursuri si seminarii despre relatii fericite.

Dar cei mai multi isi doresc sa aiba o relatie care sa ii implineasca, sa simta ca au cu cine sa imparta bucuriile si greutatile vietii, sa simta pasiune si erotism, sa-si intemeieze o familie, sa simta ca sunt intr-o echipa cu cineva pe care iubesc.

Aproape nimeni nu vrea carti, cursuri si seminarii despre sanatate.

Dar cei mai multi oameni isi doresc sa aiba energie, sa nu se imbolnaveasca, sa nu viziteze spitale, sa nu inghita tone de pastile, sa se simta bine si sa arate bine.

Care e concluzia?

Oamenii considera ca o carte, un curs sau un seminar este UN OBSTACOL in calea dorintei sale.
Si pentru ca alta cale nu exista, totusi oamenii cumpara carti, cursuri si seminarii pentru a-si atinge dorintele si obiectivele.

Din experienta mea, din 1000 de oameni incepatori, doar cca. 5 persoane aplica corect primii pasi. Ei cumpara cursuri de începători (care sunt foarte ieftine), învata foarte repede, se concentrează și aplică. Toate acestea sub îndrumarea unui mentor cu care comunică. Ei stiu ca doar asa ei pot avansa mult mai repede si să obțină rezultatele dorite. Ei în câteva saptamani reusesc sa-si construiasca propria lor afacere online si obtin primii lor bani. Apoi ei pe parcurs se dezvoltă pentru a caștiga bani și mai mulți.

Ceilalti, 995 de oameni asteapta. Ei nu vor sa urmeze nici un curs de începători, în speranta ca vor invata gratuit de pe internet. Da, ei pot obtine de pe internet, dar acestea sunt lucruri sporadice si ei nu stiu care sunt pasii corecti, procesul pentru a aplica si nu vor obtine rezultatele dorite, adica nimic.
Peste 1 sau 2 ani doar cca. 20 de persoane vor constientiza ca trebuie sa urmeze pasii corecti si sa invete de la cineva cu experienta. Astfel si ei vor castiga, dar ei au pierdut 2 ani din viata lor de afaceri online. Altii revin dupa 3 – 5 ani și atunci au un apetit de nu-i mai oprește nimeni. De ce? Pentru că ei au învățat multe de pe internet, dar nu au aflat procesul de a implementa, iar rezultatul a fost zero.

Dintre cei 975 de oameni, doar câțiva vor mai continua si asta peste 3 sau 5 ani. Restul de oameni, cam 55%, vor renunta si vor spune ca este imposibil să câștigi ceva online. Și totusi, curios este ca ei vad si aud ca din internet unii oameni castiga bani si unii chiar foarte multi bani.

Din observatiile mele, pe parcursul anilor, multi oameni se înscriu pe site-ul meu cu foarte mare elan. Ei vor sa învețe tot ce este posibil pentru a avea succes.
La început, ei urmaresc toate email-urile mele cu informatii, sfaturi si trucuri, fac click pe link-ul din interior, citesc, se informeaza la locul unde sunt directionati. Dar, de acolo, ei nu mai fac nici un pas. Ei nu vor sa invete nici un curs, chiar daca acel curs costa 7$ sau 10$. Ei nu mai deschid fiecare email, doar la 2 – 3, din cand in cand, daca si pe acelea ei le mai deschid. Apoi din ce in ce mai rar. De ce? Poate ca ei doresc sa obtina totul gratuit sau poate ei doresc să afle divulgarea unui buton secret pentru a obtine bani peste noapte. Apoi, poate daca s-ar putea, sa lucreze altcineva in locul lor. Da, se poate si asta, si ei ar afla, daca ei ar deschide toate email-urile.

O alta greseala a incepatorilor, este ca ei sunt foarte grabiti. Din aceasta cauza, ei nu se concentraza, ei doresc ca sa ajunga la rezultate foarte repede. Da, aceasta este foarte bine, cu totii ne dorim acest lucru. Dar in crearea unei afaceri online, trebuiesc invatate mai multe lucruri, si pentru aceasta eu ma refer la probleme tehnice (crearea site-ului, manegmentul platformei WordPress, instalare de programe de functionare si de protectie a site-ului), probleme de continut (compunerea de articole, imagini si videoclipuri), probleme de publicitate si trafic si altele.
Pentru a invata toate acestea, multi incepatori nu citesc email-urile sau din graba, ei citesc doar titlul sau cateva randuri la inceput, nu deschid link-urile din email, prin aceasta ei nu se informeaza corect, fac totul superficial si la final rezultatul este zero.
De aceea eu subliniez, multa rabdare si concentrare. Fara asta, nu se poate obtine nimic.

Ei nu constientizează că pentru construirea unui curs, mai ales cursuri video, s-au depus multe eforturi, timp (saptamani sau luni) si bani. Ei nu realizeaza ca aceste cursuri au fost create pentru a-i ajuta, pentru a castiga timp pretios si pentru a nu avea frustrări, si doar asa ajung mai repede la rezultatele dorite. Putini oameni conștientizează toate acestea si care merg mai departe. Acestia obtin rezultate rapide si ei se bucura mult mai repede de câștigurile lor.
Alti câțiva, care s-au pierdut pe drum, realizează toate aceste beneficii mai târziu, după luni sau ani, dar si ei revin în fortă si vor sa recupereze timpul pierdut.
Ceilalti, asa cum spuneam, aproximativ jumatate, devin sceptici si renunță, se dau bătuți, se dezaboneaza sau îi dezabonez eu pentru inactivitate.

Multi nu-si dau seama si nu consientizează cât de mult timp (multe ore sau zile) pierd stând în fața calculatorului si caută tot felul de lucruri inutile pe internet sau pe site-urile sociale sau jocuri. În tot acest timp ei ar putea să lucreze pentru ei sau pentru familia lor, pentru a-si face viața mai fericita (distracții si calatorii).
De asemenea, nu constientizează cât de multi bani pierd cumparându-si, de multe ori, lucruri inutile, care apoi le aruncă sau le dau la altii cadou. Sau plătesc multi bani pe distractii, în loc sa caute să plăteasca mai putin.
De multe ori viata este nemiloasă (boală sau moarte) și atunci apar problemele, mai ales cele financiare. Dar atunci este prea târziu si este foarte rău să nu ai bani.Criss Ciobanasu probleme cu semnul de incepatori, in trafic: Fanii ...

Greșeli ale începătorilor sunt multe, dar cele mai importante sunt cele mentionate mai sus. Înscrie-te și află mai multe.

Nota de atenționare: toate prezentările pe care eu ți le voi trimite prin email, sunt in limba engleza. De ce? Eu activez pe piata intenatională unde cererea pentru astfel de produse este foarte mare. Eu am sute de abonati de pe toate continentele si listele (pentru ca am mai multe liste), sunt mereu în creștere. Eu fac comunicări la 2 -3 zile pentru toate listele. Dacă nu sti bine engleza nu trebuie să-ți fie frică sau să-ți faci griji, tu poti să lucrezi cu cineva care cunoaste engleza (prieten, cineva din familie) sau poti folosi foarte ușor Google Translate, unde poti copia texte întregi, facând copy si paste, iar în secunda următoare tu ai totul tradus. Dar atenție, traducerea este mecanică, uneori acordurile gramaticale nu sunt respectate. De exemplu, o fraza cu un text de afirmatie poate uneori sa fie tradusă ca o negație si invers. De aceea tu trebuie să ști puțină engleză.

O altă tactică, eu îți recomand să lucrezi cu brwserul Google Chrome. Instaleaza-l pe calculatorul tau daca nu-l ai. Aici poti sa faci click dreapta pe mouse la majoritatea paginilor de site afișate si alegi obtiunea ‘tradu în română’, în clipa următoare întreaga pagină va fi tradusă. Evită sa dai click pe link-uri traduse, ci doar originale, (readu la textul original) altfel uneori apar erori.

De asemena, tu poți să vizitezi aici site-ul meu în limba engleză, prin intermediul căruia eu ofer multe explicații și informații utile, prin mai multe articole, precum și toate produsele de care are nevoie oricine dorește să-și construiască propria afacere online. Atașat la acest site, eu am și un magazin cu sute de produse digitale. Fiecare produs are pagina lui de prezentare și multe dintre produse conțin suplimentar și alte produse bonus (gratuite), sub formă de cărți, rapoarte sau alte cursuri gratuite.

Dar daca tu vrei să dai startul afacerii tale și vrei ca să urmezi pașii corecți, înscrie-te la acest curs video pentru începători, urmărește toate email-urile cu informații, sfaturi și achiziționează-l. Acolo tu vei avea peste 380 de video-uri, care îți vor explica tot ceea ce tu ai nevoie pentru construirea afacerii tale online. Tot acolo tu vei vedea peste 100 de greseli ale începătorilor, care îți vor explica de ce multi nu reușesc în afacerea lor, greșeli pe care tu trebuie să le eviti. Fiecare video îl poți opri, aplici și apoi revi continuând, pâna când faci toate operatiile explicate acolo. Foarte simplu de urmărit și de aplicat. De asemenea, tot acolo, în partea finală a pagini, tu vei vedea ce spun și ce au facut foarte multi oameni multumiți care au urmat cursurile și cum ei au reușit să-și indeplinească ceea ce și-au dorit. Pe pielea altora, citat de Sigmund Freud

Dacă dorești, poți începe singur afacerea sau prin asocierea cu unul sau doi prieteni. Investiti in mod egal. De exemplu, daca te-ai asociat cu 3 prieteni, puteti sa faceti doar o achizitie pentru un curs, nu 4. Astfel, puteti sa invatati toti 4 de la acelasi curs.
Creați unul sau mai multe site-uri, încărcați-le cu zeci sau sute de produse cumpărate la costuri foarte mici si gata create, pe care le veți primi după înregistrare. Produsele le puteti solicita treptat lunar. Creați-vă gratuit contul de membru si în scurt timp, veți avea propria afacere. Apoi, prin contul creat, fiecare va primi multe informatii, sfaturi si trucuri pentru a progresa afacerea si cum sa obtineti mai multi bani.
Cheltuielile si banii obținuți din vânzarea de produse, îi puteți împărți proporțional cu munca depusă de fiecare dintre voi (management site, trafic, crearea listei de abonați, publicitate prin site-uri de socializare, etc.).

O alta oportunitate ar fi ca tu poti sa aplici metoda de afiliere. Adica, tu poti sa vinzi produse create de altii, utilizand programul de afiliere al acestora. Astfel tu vei obtine un comision din vanzare, proportional cu valoarea produsului. Prin urmare, tu nu cumperi nimic, totul este gratuit. Deci, daca tu doresti sa te asociezi cu doi sau trei prieteni, atunci fa-le cunoscut acesta si spune-le sa se inscrie la acest site.
Mai multe, iti voi detaila dupa inscriere.

Dacă tu dorești mai multe alte explicații, eu îți recomand să citești toate articolele din meniul din bara de sus a acestui site facând click pe  „Crează-ți prima afacere online”, „Motivații și tactici”, „Începători – lecții video”, și deschide toate link-urile din text.

In concluzie, cine are rezultate rapide si realizări pentru care se pot felicita?

Răspunsul este foarte simplu: aceia care citesc toate email-urile si aplica recomandarile din text, aceia care sunt seriosi în activitatea lor, cei care sunt harnici, răbdători, ambițioși, curioși, perseverenți si care nu renunță, până când nu își văd dorința îndeplinită. Ei sunt marii câștigători.
Tu ești unul dintre aceștia?

Dacă da, înscrie-te la acest site, învață și aplică. Realizează-ți visul.

De asemenea, poți vizita mai multe oportunități afișate în partea dreaptă a acestei pagini la „Obtine Gratuit Oportunitati Pentru Tine”. Acestea sunt alte surse de a face bani rapid și foarte ușor.

Actioneaza chiar acum si tu vei fi fericit – garantat!

Totul este pentru succesul tău.

P.S. Dacă îți place această pagină, atunci te rog fă-o cunoscută prietenilor tăi de pe site-urile sociale, accesând butoanele de mai jos.  Mulțumesc foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!