Care este calea corectă de a face bani?

HTML 4 Newbies

Mulți dintre abonații mei, mai ales începătorii, m-au întrebat cum pot începe o afacere care să poată obține rapid bani.

Te rog să citesti cu atenție până la sfârșit.

Trebuie să cunoști care sunt modalitățile legale de a face bani online:

– vânzarea de produse sau servicii proprii;
– vânzarea de produse sau servicii create de alții prin intermediul programului de afiliere;
– Închirierea spațiului pentru reclame pe paginile site-ului tau sau pe blogul personal.
– Postarea videoclipurilor pe YouTube. Nu cu orice videoclip postat poti câștiga bani. Citeste temenii și condițiile. HTML 4 Newbies

Majoritatea banilor pot fi câștigați mai ușor cu primele două oportunități.

Cu spațiu de închiriere pentru anunțuri, poți câștiga bani, dar mai întâi trebuie să ai suficient trafic pe site-ul tău pentru a obține acordul de la Google Adsense. Ei vor investiga site-ul tau și dacă îndeplinesti condițiile, ei iti vor da permisiunea de a posta anunțuri, dar atenție, nu orice publicitate, numai aceea care are același subiect cu articolele postate pe site-ul tău. Citește Termenii și condițiile pe Google Adsense.

Alte posibilități legale de a face bani online nu există.
O formulă magică pentru a apăsa un buton și de a câștiga bani nu există.
Cine crezi că-ti va da bani fără să faci nimic? Dacă cineva îți spune altceva, e un mincinos.
În online există multe site-uri care promite multe câștiguri rapide, dar acestea nu au o viață lungă, pentru sunt țepe.
Gândește-te că tu trebuie să vinzi produse sau servicii pentru a rezolva problemele oamenilor interesați de produsele tale. Numai atunci ei îți vor da banii.

Îți recomand să urmezi calea corectă și legală.
Primul pas, dacă ești începător și dorești cu adevărat să câștigi bani cinstit, trebuie să investești în tine, adică trebuie să înveți tot ce trebuie să faci.
Există multe de spus în această problemă.
Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare.

Dacă sunteți începător, citește materiale și urmeaza cu pași de bebeluș, învățând totul.
Gândește-te la faptul că nimeni nu s-a născut învățat. Toți cei pe care îi vezi online, care câștigă sute de mii, milioane sau mai mult pe an, toți au început cu primul pas. Cred ca sti că un drum de mii de kilometrii de mers, va începe cu primul pas.
Cu ambiție și tenacitate vei reuși. Nu trebuie să te gândești la bani. Gândește-te la ce trebuie să faci. Dacă faci totul bine, banii vor veni.
Gândește totul pozitiv. Dacă ai vreun obstacol, cere ajutor de la cel care predă cursul sau întreabă pe forumuri și mulți oameni te vor ajuta.

Cum eviți greșelile pe care le face un începător?

Mulți începători doresc să învețe gratuit. Ei primesc informații gratuite de pe internet. Citesc o mulțime de informații. Aceste informații obținute la grămadă și fără să știe în ce ordine trebuiesc aplicate, face ca rezultatul sa fie zero.

Aceste greșeli le-am făcut si eu. Deși cei care predau cursurile mi-au spus sincer acest lucru și acum îmi pare rău că am pierdut cel puțin doi ani din evoluția mea și am pierdut mulți bani. După mult timp mi-am dat seama că a fost o mare greșeală. Am urmat multe cursuri și evoluția mea a fost rapidă. Așa că am învățat de la mulți oameni profesionisti și de încredere din America de Nord, Europa și Asia, care vor să ajute. Maeștrii adevărați în domeniu. Vrei să-i cunoașteți? Pot sa-ti recomand cu placere pe oricare dintre ei. 🙂

Unii începători evită să urmeze cursuri online pentru a fi ghidati corespunzător.
Pentru a învăța și a fi un profesionist bun, indiferent de profesie, este necesar să urmați câteva cursuri. În caz contrar, dacă „furi” meseria, nu veți fi calificat pentru a fi un bun profesionist, cel putin in online.
Rezultatele pot fi văzute în timpul cursului sau imediat după. Altfel, invatand haotic, veți pierde ani și rezultatul va fi zero.

Costurile sunt foarte mici pentru începători. Între 10 și 20 de dolari. Sunt cursuri online chiar si sub 10 $. Nu trebuie să luați toate cursurile la grămadă. Fiecare curs trebuie urmat treptat in functie de nivelul la care te afli.
Cursurile online sunt în mare parte video și ușor de aplicat. Cursurile online pentru începători includ partea tehnică (cum să faci un site, ce platforme să folosești, cum să încarci materiale pe site, cum să obțineți trafic și mult mai multe), dar și partea de scriere (cum să compui, cum să scri folosind  cuvintele cheie, altfel spus SEO și multe altele).
Afli cum să faci primii bani și apoi reinvestești (să nu cheltuiești bani din buzunar) în cursuri la nivelul următor. La început, câștigurile sunt mici, dar cu timpul vei învăța să câștigi mai mult. Evoluând vei fi mai profesionist și rezultatele vor fi mult mai rapide.
Aceasta este o scurtătură (ca timp) în evoluția ta.

Dacă nu ai răbdare să înveți și să aplici, îți recomand să te oprești și să nu mai faci nimic. Rămâi calm în confortul tău și fă-ți viața așa cum o vrei. Dar să nu te plângi că viața este dură și nemiloasă.

Dacă ești serios și dorești să înveți și să aplici, atunci mergeți mai departe. Efectuează un plan cu sarcini pe care să le aplici în fiecare zi. Nu este nevoie să petreci multe ore în fața computerului. Pentru inceput cca. 4 ore pe zi sunt suficiente.
Scrie într-un notebook fiecare pas, fă-ți un plan. Când obții rezultate pozitive, trebuie să repeți acești pași.
Salvează-ți toate ideile importante într-un folder.
Salvează-ți e-mailurile importante cu date și idei suplimentare necesare pentru evoluția ta.

Aici am menționat doar câteva puncte principale pentru primii pași.
După cum am mai spus, sunt multe de discutat. Multe cărți au fost scrise pe aceste teme.

Pe acest site am publicat mai multe articole pe teme diferite. Dacă ești interesat, căută-le și citește-le. Dar atentie, acele articole sunt in limba engleza. Site-ul meu este in engleza, deoarece eu activez ca internet marketer pe piata internationala, unde cererea este foarte mare. Eu promovez mai multe cursuri online pentru incepatori si avansati.

Un exemplu de curs online (video) pentru incepatori este acesta: https://www.chrisbusinesstoday.com/html4newbies , sau poti sa dai click pe unul din benerele afisate in acest articol.

Dacă ești abonat la acest site, îți voi trimite prin e-mail (tot in engleza), multe alte lucruri pe care trebuie să le înveți și să le aplici.
Dacă nu ești abonat la acest site, înscrie-te gratuit în formularul din meniul site-ului și-ți voi trimite gratuit multe alte știri din acest domeniu.

HTML 4 Newbies

 

Creaza-ti o mica afacere online, ca doar nu strica sa-ti dublezi salariul.
Mai multe informații, detalii si trucuri, citeste facând click pe meniul de sus al acestui site la „Crează-ți prima afacere online”, „Motivații și tactici”, „Începători – lecții video”.

O oportunitate rapida:

Dacă dorești, poți începe singur afacerea sau prin asocierea cu unul sau doi prieteni. Investiti in mod egal. De exemplu, daca v-ati asociat 3 prieteni, puteti sa faceti doar o achizitie pentru un curs, nu 3. Astfel, puteti sa invatati toti 3 de la acelasi curs.
Creați unul sau mai multe site-uri, încărcați-le cu zeci sau sute de produse cumpărate la costuri foarte mici si gata create, pe care le veți primi după înregistrare. Produsele le puteti solicita treptat lunar. Creați-vă gratuit contul de membru si în scurt timp, veți avea propria afacere. Apoi, prin contul creat, fiecare va primi multe informatii, sfaturi si trucuri pentru a progresa afacerea si cum sa obtineti mai multi bani.
Cheltuielile si banii obținuți din vânzarea de produse, îi puteți împărți proporțional cu munca depusă de fiecare dintre voi (management site, trafic, crearea listei de abonați, publicitate prin site-uri de socializare, etc.).

O alta oportunitate ar fi ca tu poti sa aplici metoda de afiliere. Adica, tu poti sa vinzi produse create de altii, utilizand programul de afiliere al acestora. Astfel tu vei obtine un comision din vanzare, proportional cu valoarea produsului. Prin urmare, tu nu cumperi nimic, totul este gratuit. Deci, daca tu doresti sa te asociezi cu doi sau trei prieteni, atunci fa-le cunoscut acesta si spune-le sa se inscrie la acest site.
Mai multe, iti voi detaila dupa inscriere.

De asemenea, poți vizita mai multe oportunități afișate în partea dreaptă a acestei pagini la „Obtine Gratuit Oportunitati Pentru Tine”. Acestea sunt alte surse de a face bani rapid și foarte ușor.

Cu mult curaj, ambiție si mai ales multa răbdare, puteți începe chiar acum pentru a obtine succesul online.

O posibilitate de afiliere!
În loc să promovezi doar un program de afiliere, poți acum să vă promovezi propria pâlnie de trafic pentru a face comisioane pe viață.

Click aici pentru mai multe informații…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!