Butoane magice pentru venituri lunare excelente

Cu peste 3,2 miliarde de oameni care utilizează în mod activ internetul, intrăm într-o transformare masivă a modului în care funcționează lumea. Unii vor să obțină informații, alții vor să se distreze, alții vor să învețe, dar majoritatea vor să facă afaceri și să obțină venituri lunare consistente, adică să câștige bani. Confirmare, Simbol, Pictograma, Verde

Mulți oameni caută pe internet „butoane magice” pentru a apăsa și a obține bani instantaneu. Vor să câștige bani fără să muncească și fără să ofere nimic în schimb. Acest tip de buton nu există.

Există alte tipuri de butoane pe internet, dar sunt văzute doar de cei cu mintea deschisă pentru diverse oportunități de a câștiga venituri lunare.
Unii vor să învețe cum să facă afaceri online. Chiar dacă consideră că este prea complicat și nu vor să învețe, alții pot găsi alte oportunități, mult mai simple de utilizat, cu impact ridicat și mai puțină muncă.

În ultimii ani, concurența crește în afacerile online. Pentru aceasta, mulți oameni de afaceri online cu experiență au găsit niște „butoane magice” și funcționează pe principiul – „dăruiește și vei câștiga mult mai mult”.

Pentru aceasta mă refer la sistemul MLM (multi-level marketing).
Acest sistem este cel mai ușor de utilizat. Nu trebuie să înveți nimic, nu trebuie să creezi un site web, nu trebuie să obții abonați, nu trebuie să creezi produse, nu trebuie să vinzi nimic și multe altele.

Trebuie doar să vă alăturați unei platforme MLM care oferă câteva oportunități de câștig. Există probabil peste 100.000 de companii MLM astăzi, inclusiv unele care au devenit nume de marcă de uz casnic, precum Avon, Amway, Mary Kay, Herbalife, GDI, SFI și multe altele.

Au devenit nume de marcă datorită faptului că funcționează de mulți ani, unele chiar de peste 20 de ani.
Dar mulți oameni sunt sceptici. Nici măcar nu încearcă. Dacă nu le place, se pot dezabona.
Dar platformele MLM sunt o înșelătorie?

Iată mai jos câteva platforme de mare succes.

Există literalmente sute de moduri inteligente de a câștiga bani online. Loialitatea și persistența sunt cheile succesului în această afacere, ca și în multe alte aspecte ale vieții.

Aceste butoane magice nu sunt destinate celor speriați, fricosi sau sceptici. Numai cei cu mintea deschisă le-au aplicat și există sute de mii, poate milioane de utilizatori mulțumiți.
Mai jos sunt câteva butoane magice care oferă oportunități excelente de a învăța cum să generezi bogăție extraordinară cu surse legitime pentru a câștiga bani online din siguranța și confortul casei tale, cu doar câteva abilități suplimentare!

 

Butoane magice pentru a obține venituri lunare consistente.

1. Global Domains International (GDI) – este una dintre cele mai rapide și mai profitabile oportunități de venit la nivel global.

Planul de compensare GDI se bazează pe un model pe mai multe niveluri. Fiecare nivel poate fi construit infinit de larg și vei beneficia de  fiecare afiliat care să coboare până la 5 niveluri în rețeaua ta.

Pentru fiecare afiliat activ menționat, vei câștiga 1 USD pe lună. Deși nu te limitezi doar la acest lucru, este recomandat să găsesti 5 afiliați. Acest lucru iti va plăti 5 USD pe lună la primul tau nivel.
Dacă fiecare dintre acesti 5 vor aduce alti 5 afiliați, vei avea acum 25 de afiliați la al doilea nivel. Câștigurile tale vor fi de 30 USD pe lună, apoi, combinația nivelurilor 1 și 2.
Dacă acest proces este finalizat pe 5 niveluri din rețeaua ta, comisioanele tale lunare se vor ridica la mai mult de 3.900 USD pe lună.

Acum, reține că nu te limitezi la trimiterea a doar 5 afiliați. Poți aduce 5, 10, 100 sau chiar 1000 de afiliați. Fiecare nivel poate crește infinit de larg. Singura ta limitare este că vei câștiga din cel mult 5 niveluri, cu excepția cazului în care te califici pentru așa-numitul „bonus infinit“.

Dar această sumă va crește lună de lună prin efortul tuturor din echipa ta. Toată lumea va dori să câștige din ce în ce mai mult.
Dacă la un moment dat, esti mulțumit de câștigurile lunare obtinute, nu mai trebuie să lucrezi. Tu te poti pensiona. Vei primi acel venit lunar pe viață, ba chiar mai mult, datorita activitatii membrilor echipei tale.
Această platformă oferă utilizare gratuită timp de 7 zile, apoi 10 USD pe lună. (Aici am vazut multi români care s-au înscris de mai mulți ani).

Comisioanele GDI se pot adauga rapid prin duplicarea echipei. Doar cativa referali pot creste pana la mii de dolari ca venit rezidual lunar.

Fiecare afiliat adus de tine pe aceasta platforma, in mod normal iti va aduce 1$ pe luna. Dar acum dupa cca. 5 luni de utilizare, eu m-am hotarat sa maresc venitul meu de 15 ori la primul nivel si de 5 ori la nivelurile 2 – 5. Acum eu pot castiga 15$ pe luna de la fiecare afiliat adus de mine si 5$ pentru fiecare afiliat adus de cei din linia mea descendenta de la nivelurile 2 -5. Deci de la 5 afiliati din linia 1, eu castig 75 de dolari. Si castigul se mareste cu fiecare nou afiliat venit in echipa mea. Cum am facut asta? Voi spune doar membrilor echipei mele.

Pentru a stimula si ajuta noii afiliati care se alatura echipei mele, eu voi oferi un card cadou pentru doua luni pentru a-si plati taxa GDI, pentru primii 3 afiliati pe luna. Astfel acesti 3 noi membri, vor avea posibilitatea de folosire gratuita a GDI.
Daca dupa aceste 2 luni de utilizare gratuita, ei nu au reusit sa-si construiasca echipa (cel putin 2 afiliati) si nu mai doresc sa continue, ei se pot dezabona oricand doresc. (Tine cont, taxa lunara este de 10$ pentru toate cele 5 site-uri obtinute).
Pe aceasta platforma toata lumea castiga, dar pentru aceasta fiecare trebuie sa fie activ. Adica sa-si promoveze gratuit zilnic link-ul de afiliat pe toate site-urile de trafic si pe toate site-urile sociale. Doar asa va avea succes. (Explicatie: cand fac trimitere prin link-uri la site-urile mele in engleza, daca tu doresti, poti traduce in  limba romana toata pagina, utilizand caseta cu steagul din partea dreapta sus, asa cum vezi si pe aceasta pagina).

Această idee de afaceri este cu adevărat genială.

Dacă doresti să obți mai multe informații cu toate explicațiile, vezi ce spun alți utilizatori mulțumiți (unii din 2006) și urmăreste toate videoclipurile de pe această pagină. Această platformă funcționează de peste 20 de ani.
Îți recomand să te alături acestei platforme excelente și nu vei regreta.

Pentru cei interesați, consultați aici un videoclip cu versiunea germană.

 

2. ClubShop – este o platformă uimitoare pentru oricine dorește să câștige venituri recurente. Îl poți folosi gratuit, dar dacă dorești să avansezi mai repede și să-ți sporești performanța, trebuie să dai ceva și să-ți ajutați echipa. Cum faci asta? Nu e greu. ClubShop pune la dispoziția membrilor un mall cu milioane de produse: electronice, articole tehnice, îmbrăcăminte, bijuterii, articole pentru copii, articole de uz casnic și de grădină, gadgeturi și multe altele.  Dacă cineva din echipa ta face cumparături, 10% din valoarea acestora se vor adăuga la caștigurile tale.Capac de imagine

Vei avea toate informațiile și videoclipurile gratuit pe această platformă.

Obține linkurile tale de afiliat, fă publicitate prin toate rețelele de trafic de pe această pagină și vei crește rapid linia descendentă. De asemenea, această platformă te va ajuta completând echipa cu alți abonați, chiar dacă aceștia nu sunt aduși de tine, în funcție de cât de generos ești.
Îți vei permite să fii generos pentru că nu vei plăti din propriul buzunar. Dacă dorești, vei putea câștiga chiar și 6 mii de dolari pe lună sau mai mult în 3 sau 4 luni. Totul depinde de cât de generos ești.Capac de imagine

Îți recomand să te alături acestei minunate platforme și vei fi mulțumit de venitul lunar pe care îl vei obține acolo. (Sau alătură-te aici). Totul este simplu și fără prea multă muncă.

 

3. Strong Future International (SFI) – această platformă excelentă seamănă cu ClubShop prin faptul că oferă site-uri web și produse gata făcute din toate domeniile (peste 100K) și poate fi utilizată gratuit.

SFI este în esență un imperiu de afaceri în stil MLM, care oferă un program de marketing afiliat pentru un site de licitații de magazine și un program de venituri cu plată pe acțiune.

SFI este un loc puternic care câștigă venituri pe internet, cu mai mult de 22 de ani în afaceri. Deservind peste 200 de țări din întreaga lume. Lucreazi de acasă pe computer sau pe telefonul mobil cu asistență 24 de ore din 24. Înscrie-te gratuit si ofera formare gratuită si o platformă gratuită.

Planul de compensare SFI se bazează pe un model pe mai multe niveluri. Fiecare nivel poate fi construit infinit de larg și vei beneficia de fiecare afiliat să coboare până la 12 niveluri în rețeaua ta. De asemenea, tu vei putea castiga multe comisioane de la toate cumparaturile efectuate de membrii echipei tale, indiferent din ce tara este. SFI ofera multe oportunitati de castig dintr-o multime de surse. 

De-a lungul timpului, cu multă răbdare și persistență, dacă fiecare afiliat din descendența ta, de la toate nivelurile, aduce doar 3 persoane în echipă, vei putea câștiga un venit lunar rezidual de peste 400.000 USD. Nu am exagerat și nu există nicio greșeală. Cu ambiție și hotărâre, poți atinge ținta respectivă. Dacă dorești să vezi ce au de spus sute de mii de membri despre SFI, atunci mergi aici. (Aici am vazut multi români care s-au înscris de mai mulți ani).

Vezi aici câteva oportunități interesante oferite de această platformă.

Alătură-te acestei platforme excelente și crează-ți venitul lunar.

 

4.  My Lead Gen Secret (MLGS) – este o platformă uimitoare pentru a obține clienți potențiali, abonați, trafic, vânzări și câștig de bani.

Această platformă este uimitoare, deoarece facilitează crearea listelor de abonați. Fără o listă de abonați, orice afacere online este moartă. Deci, banii sunt în listă; acesta este deviza multor comercianți experimentați.

Crearea unei liste de abonați nu este ușor de realizat, mai ales în primele etape ale lansării unei afaceri online și în timpul derulării acesteia.
De exemplu, acum aproximativ 8 ani, eu am vrut să creez o listă pentru a-mi lansa afacerea. După 2 ani de publicitate gratuită pe toate canalele, am obținut doar 50 de abonați.
Am evitat să fac publicitate cu plată, știind că este costisitoare. Dar, în cele din urmă, am făcut-o pe Google Ads și Facebook. Pentru o săptămână de publicitate, am plătit aproape 1000 de dolari și am obținut doar 120 de abonați. Nu a fost grozav.

Am fost încântat când am descoperit MLGS, deoarece oferea 100 de clienți potențiali pe zi pentru doar 1 USD pe zi, adică 3000 de potențiali clienți pe lună. Daca aduci in echipa ta cel putin un referal (o noua persoana), din a doua zi tu vei obtine 200 de potentiali clienti pe zi, adica 6000 de potențiali clienți pe lună.

Dupa 6 saptamani de promovare a link-ului meu de afiliat, am inceput sa primesc in echipa mea 2 – 3 noi referali pe saptamana. Acum, dupa 8 luni de promovare, prin această platformă, am reușit să obțin zeci de mii de potențiali clienți și abonați. Și nu numai asta, dar câștig și bani cu MLGS. E fantastic. MLGS plateste membrii sai dintr-o retea pe 5 niveluri. Pentru nivelul 1 (referali adusi de mine), pentru fiecare primesc cate 5 dolari, de la nivelul 2 – primesc 4 dolari, de la nivelul 3 – primesc 3 dolari, de la nivelul 4 – primesc 2 dolari si de la nivelul 5 – primesc 1 dolar pentru fiecare membru adus de membrii echipei mele. 

De asemenea, prin aceasta platforma, eu trimit zilnic email-uri promovand astfel produsele mele sau produse afiliate si fac multe vanzari in fiecare luna.

Dacă dorești să obți informații mai detaliate despre MLGS, te rog să citești cu răbdare o recenzie sinceră pe această pagină. De asemenea, vezi acolo ce spun alți utilizatori. Sau vizionează acest videoclip cu mai multe explicații.

Dacă tu ai propriile produse sau produse afiliate și dorești să obți trafic, clienți potențiali și să câștigi bani, le poți promova pe această platformă (MLGS). Poți face acest lucru zilnic. Daca nu ai produse si nu cunosti bine engleza, iti ofer gratuit produsele mele aici. Inscrie-te, creaza-ti link-ul de afiliat si promoveaza orice produs doresti. Acolo vei avea email-uri gata scrise pentru fiecare produs. Doar copiezi email-ul si-l postezi pe platforma MLGS. Pentru edificarea ta, urmareste toate video-urile si aplica. Pentru toate acestea tu nu trebuie sa-mi platesti niciodata nimic. Da, totul este gratuit.

Deci, pentru a obține clienți potențiali, abonați, vânzări și pentru a câștiga bani, recomand oricui să se alăture acestei minunate platforme, MLGS.  Te rog să reții că această platformă nu va fi oferită publicului pentru mult timp, profita pana nu dispare.

 

5.  Sistem de profit – Obține acum site-ul GRATUIT de câștigare a banilor, acum la simpla apăsare a unui buton!

Acest site este uimitor prin faptul că oferă o mulțime de sfaturi, îndrumări, explicații și trucuri, totul gratuit. El nu va cere niciodată nicio plată.
Creaza-ți acum site-ul tău de câștig de bani.

Fă clic pe link-ul de mai jos și obține propriul sistem de profit acum, înainte ca această oportunitate limitată să dispară definitiv.

După ce ai aplicat toți pașii și site-ul tău este gata, nu vei avea prea multe de făcut. De fapt, tot ce trebuie să faci este să promovezi acest site web pe site-urile de trafic de aici pentru a câștiga la fel de mulți bani ca un milionar.

Obține site-ul aici: – varianta a., – varianta b., – variantă în limba germană.

 

6.  Idei și oportunități de afaceri la domiciliu – este un site excelent și foarte accesat pe internet deoarece lucrează pe 5 platforme și pe care oricine îl poate obține gratuit. Site de profit plug-in
Acest site oferă posibilitatea de a obține venituri lunare ridicate, de la 5 platforme foarte puternice, utilizând procesele aplicate de Google și Facebook.

Te-ai uitat vreodată pe site-uri precum Google sau Facebook și te-ai întrebat … „Cum pot câștiga atâția bani atunci când nici măcar nu vând cu adevărat produse?!”
Poți genera mai mult trafic, clienți potențiali și vânzări pentru afacerea ta furând acelaș model de afaceri ca FB și Google (legal și etic, desigur).

Obține acest site gratuit și direcționeză cât mai mult trafic posibil.
Pe site sunt instalate cele 5 platforme cu potențial ridicat de a obține venituri lunare extraordinare. (Nu trebuie sa alaturi la toate platformele oferite, doar la cele dorite de tine. Este alegerea ta.)

Promovează acest site și vei primi bani de pe cele 5 platforme (sau doar de la cele la care tu te-ai alaturat). Aceasta este toată munca ta. Mai mult, acest site te va ajuta să ajungi la nivelul pe care-l dorești să-l atingi. Este uimitor.

Cum faci asta? Foarte usor. Urmărește un videoclip și citește cu răbdare întreaga pagină și aplică.
Sau, dacă dorești să afli mai multe, te poți înregistra gratuit aici și vei primi mai multe informații gratuite.

 

Toate cele de mai sus sunt cu adevărat „butoane magice” deoarece odată accesate și aplicate; se va produce magia. Dovada faptului că aceste site-uri funcționează ireproșabil este că au început cu mulți ani în urmă și toți oamenii care au devenit membri nu vor să renunțe la acestea pe viață.
Aceste platforme au milioane de membri mulțumiți. Li s-au alăturat chiar copii de 12 ani, până la persoane cu vârsta de peste 80 de ani. Toți au obținut libertatea financiară. Toți câștigă mulți bani pe viață.

După ce obți linkurile de la toate, promovează-le, munca ta trebuie să fie amplificată pentru a obține trafic și pentru a obține cât mai multe recomandări (referali). Cea mai bună promovare pe care o poți face prin MLGS de mai sus, prin trimiterea de e-mailuri emoționale zilnic.

Apoi accesează această pagină și alătură-te cât mai multor site-uri de trafic posibil. (Pe acea pagină, daca nu ști engleza, utilizează butonul cu steagul din dreapta sus pentru traducerea în română). Toate aceste site-uri oferă trafic gratuit. Fă  publicitate cât mai mult posibil gratuit. În acest sens, aplici toate sfaturile oferite de sistemul de profit de mai sus.

Urmează aceste sfaturi: Aplică una câte una dintre platformele de mai sus în fiecare zi (sau doar ultima). Fă clic pe toate linkurile, citește toate paginile cu atenție și răbdare și vei fi uimit de tot ce vei descoperi. Toate acestea le vei obține după înregistrare. Citește toate e-mailurile primite de la acestea.
Crează-ți un cont PayPal dacă nu ai făcut deja. Atașează un card (credit sau debit) de la banca ta. Contul tău PayPal este gratuit. Prin PayPal, vei primi bani și vei putea, de asemenea, să efectuezi plăți.
După ce te-ai înregistrat pe fiecare dintre platformele de mai sus, nu uita să-ți configurezi contul personal și sistemul de plată cu adresa ta de e-mail cu care te conectezi la PayPal. Atentie: daca link-ul tau de afiliat contine adresa ta de email pentru PayPal, iti recomand sa maschezi link-ul utilizand https://tinyurl.com/ sau https://bitly.com/ astfel doar link-ul mascat sa-l promovezi. Dacă aplici pe toate aceste platforme, atunci ne vom intâlni acolo și vom vorbi mai multe. 

„Bulgărele de zăpadă” începe să se rostogolească. Vei obține din ce în ce mai multe venituri lunare. Da, vei câștiga mulți bani.

Nu amâna și înregistrează-te pe toate platformele de mai sus (sau doar pe ultima sau penultima).
Amânarea duce la eșec. Este bine cunoscut faptul că amânarea este de obicei semnul celor care nu realizează niciodată multe lucruri, așteptând până la o altă zi pentru a face ceva ce ar fi trebuit să facă astăzi.
Adesea, amanarea duce la a nu se face niciodată. Mergi la provocare și nu lăsa această ocazie să treacă.

Acum, dupa atat de multa munca, tu meriti sa te distrezi si sa te relaxezi.
Vizioneaza video-ul de mai jos si incearca sa-l imiti, apoi mergi la treaba si castiga bani.

Viața ta este pe cale să se schimbe și suntem fericiți că putem face parte din acea nouă experiență a existenței tale oferindu-ți strategiile pentru a te duce acolo.

„Dacă la sfârșitul vieții tale regreți că nu ai făcut ceva și nu ai îndeplinit o dorință arzătoare, înseamnă că ai trăit degeaba.”

“Visele fără obiective sunt doar vise și, în cele din urmă, alimentează dezamăgirea. Obiectivele pe calea realizării nu pot fi atinse fără disciplină și consecvență.”
– Denzel Washington

Prin intermediul platformelor de mai sus, vei avea o viață mult mai bună. Dacă dorești acest lucru pentru membrii familiei tale și pentru prietenii tăi de pe site-urile de socializare, fă-le cunoscut toate acestea folosind butoanele de mai jos. Mulțumesc foarte mult.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!